<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做好,有冇人可以幫下我
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-29 12:18 AM:
好簡單既情況吧了!

你覺得有意思,...
如果食白果搞到連fd都冇得做...
咪仲衰過唔出聲..@@?

我有諗過叫佢家姐幫手架..
不過驚佢知道左之後
唔俾我同佢拍拖之ma..
諗諗下都係冇開口
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:23 AM:

應該冇,不過前排聽佢講
佢返馬會part time果度鍾意左個靚仔..但係個靚仔唔識佢既
不過果份工佢就黎做完,應該唔會再見到佢..
如果你自問條件唔差就快手喇
拖得耐無數架
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 12:25 AM:

咁就係la,趁佢冇男朋友,就快d手la~
到左佢真係同左第2個一齊,你真係後悔都黎唔切架la..................
但係我真係一次都未見過佢喎...
會唔會約出黎先同佢講會好d呀?
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:28 AM:

會!
睇相個樣同個真樣實有D出入,睇清楚D穩陣
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:26 AM:

如果食白果搞到連fd都冇得做...
咪仲衰過唔出聲..@@?

我有諗過叫佢家姐幫手架..
不過驚佢知道左之後
唔俾我同佢拍拖之ma..
諗諗下都係冇開口
咁你係覺得同佢做朋友重要過做你女友嗎?

你竟然驚講左之會連朋友都無得做?? 講真,如果表白係衰左既話,無朋友做係好正常既結果架啦! 但你係咪要為左呢點而唔追佢呢?? 你唔講,係可以有朋友做,但一直都只係朋友囉,女朋友?? No Way!

你自己諗清楚啦~~

仲有,當然係約左出街先好講啦! 約出街先講一定穩陣過你而家講! 因為一個女仔同你相處過而鍾意你既機會點都大過見都未見過面,因為相處過都覺得你好既話,咁就更加可信啦!二來佢肯同你去街,而且仲可以經常出來既話,咁佢對你應該都好有好感啦。

[ Last edited by gundamman678 on 2005-6-29 at 12:35 AM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-29 12:30 AM:
咁你係覺得同佢做朋友重要過做你女友嗎?

你竟然驚講左之會連朋友都無得做?? 講真,如果表白係衰左既話,無朋友做係好正常既結果架啦! 但你係咪要為左呢點而唔追佢呢?? 你唔講,係可以有朋友做,但一直都只係朋友囉,女朋友?? No Way!

你自己諗清楚啦~~
唔...點講好呢....
如果真係咁而衰左既..
個心總之拿住拿住咁
要我當乜事都冇真係好難..

to Rika
呢段時間有d乜野係大多女仔鍾意去做既??@@
我都要諗下點樣開口約佢先得
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:28 AM:

咁呢個當然要la~~!
不過要出多幾次街先law...
個人意見,覺得你唔好而家講,起碼同佢出過幾次街,覺得佢都鍾意同你相處先好講。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
haha, your brother's gf's sister...haha big family

make sure that your feeling is real
not becoz you see more so often for your brother and her sister

also, is your brother's gf a good gf???
u might have the impression that her sister is good also

also...20 sth...it's time...u have to learn
u might crash and burn

but still...u'll have to learn...haha

good luck bro
and dont'叫佢阿哥女友幫手
it never helps...

come out and meet up cin, with your brother and her sister or sth
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做好,有冇人可以幫下我

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。