<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地第一次除女友既bra時,有咩感覺同遭遇?
返回列表 回復 發帖

你地第一次除女友既bra時,有咩感覺同遭遇?

記得第一次同條女攪野時
有個好有趣既經歷
想同大家分享下

果時記得大家情到濃時
開始吻下摸下對方
係有意識下...我主動提出攪野

果時大家都無性經驗..都係處
所以唔係好識d咩招式

正當我除佢果bra時
發覺搵唔到個扣
摸左好耐都搵唔到....有點尷尬
依個時段都維持左成分鐘
仲以為自己食蕉,咪條女笑

後來我假意錫佢果胸同個bra
希望盡快搵到果扣
但係錫錫下
發現佢個bra係前扣
果時我好似中左獎咁....即刻除左佢果bra
成功左之後....仲好似發左癲咁舔佢兩個pink lin
同埋好似BB咁....吸佢果LIN
發洩我心頭...感覺好正....
好鬼開心

而家諗番...梗係覺得自己好傻
但好彩佢果時都係處...所以唔係太尷尬
不過就好鬼攬笑
佢係處唔代表佢未俾其他仔啜過 lin 頭 bor
Originally posted by bigfish at 2006-5-21 11:41 PM:
可能一直都係賣lin頭維生~~
(just kidding...)
Originally posted by bigfish at 2006-5-21 11:41 PM:
唔明禍...
啜左 lin 頭...通常都攪埋野啦
唔通唔攪咩
除非條友唔得姐...

果時我又無諗咁多野
有得啜就啜
有得扑就扑
但係我信佢係處
因為佢有流血...即係果處女膜穿左
(應該唔係其他原因而流血﹗)
Originally posted by iedcf at 2006-5-22 12:19 AM:

唔明禍...
啜左 lin 頭...通常都...
唔係ga,可能條女乜都肯,但唔肯比條仔插都未定
Originally posted by iedcf at 2006-5-22 12:19 AM:

唔明禍...
啜左 lin 頭...通常都...
佢有流血並唔一定係第一次
而就算佢無流血,都唔可以話佢唔係第一次
佢可能之前因為某d動作大,例如踏單車呀都可以整串塊處女膜
而且處女膜係有得人工造的,姐係話
真亦假時,假亦真
真真假假,又何必分得咁清楚呢?
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-5-22 02:52 AM:

而就算...
下...
咁鬼複雜既..
不過算啦...依D都已經係好耐既事

算啦
果時開心過...就得啦
始終初夜都係好難忘既
仲記得果次係有插,唔係有插
攪到條女得個痛字
當然,,,,我就好爽啦.....HAHA
Originally posted by sas at 2006-5-22 02:52 AM:

而就算...
你"new"緊鼻屎流鼻血

唔代表你第一次"new"鼻屎

(kidding)
Originally posted by Azuma at 2006-5-22 11:38 AM:

你"new"緊鼻屎流鼻血

唔代表你第一次"new"鼻屎

(kidding)
好比喻

樓主, 當時你女友對波有幾大呀?
Originally posted by bigfish at 2006-5-22 03:30 PM:

好比喻

樓主, 當時你女友對波有幾大呀?
唔係好大
我諗32c
果時佢仲係中六
雖然身材唔係好勁
但係瘦瘦d....靚靚地架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地第一次除女友既bra時,有咩感覺同遭遇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。