<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我愛阮汶珊!(支持15仔的版友請簽到)
返回列表 回復 發帖
支持15仔啊
加油啊15仔
Originally posted by 155220 at 2006-5-4 06:20 PM:

如果失敗,應該點做?
失敗左嗎?
失敗唔緊要,有邊未失敗過丫.因為唔行動而失敗,先至令人後悔!
support
15仔, 有feel 就去啦,
唔係會好後悔..................
我想講其實佢已經知道你在這裏提及她,她會不會來這裏周圍睇呢?
我覺得你應該自己諗諗計,我諗佢睇到,可能會唔高興。
純粹有感而發,始終我都30幾歲,唔係好知現在十多歲的想什麼。
不過,青春真好,加油加油。
Originally posted by anakinchan at 2006-5-5 08:02:
我想講其實佢已經知道你在這裏提及她...
我諗佢唔會
.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-5 02:08:

失敗左嗎?
失敗唔緊要,有邊未失敗過丫.因為唔行動而失敗,先至令人後悔!
如果屢敗屢戰,會唔會唔係太好?
.
Originally posted by CHECSS at 2006-5-4 20:29:

哈哈哈哈
扮正人君子 ar ??????

[ Last edited by CHECSS on 2006-5-4 at 08:31 PM ]
很明顯你不明白,再說也沒有意思
.
唔好一心諗住等
等下等下就等左成個中學生涯
打君子波冇啖好食
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-5 14:05:
唔好一心諗住等
等下等下就等左成個中學生涯
打君子波冇啖好食
但佢宜好大機會同人地拍緊拖,唔通死插入去咩?
最少都等到佢地咩野先啦
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我愛阮汶珊!(支持15仔的版友請簽到)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。