<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2007-6-4 12:23 AM:

李寧兄, 係咪我瀨能左野
瀨乜, 關你乜事 ~~

好明顯話緊我啦 ~~
Originally posted by playbr2 at 2007-6-4 12:24 AM:

好~~ 但你要有仙緣至得 , 不如你攞d錢比我同你作個福.....增強你d仙緣先喇
嘩 .  .  .  . 好嘢, 我要學埋 "作福", 又多一樣救生本能 ~~
Originally posted by Lyon at 2007-6-4 12:34 AM:

嘩 .  .  .  . 好嘢, 我要學埋 "作福", 又多一樣救生本能 ~~
ed叫祈福....你比左錢我先至講啦~~~
見你都有d仙骨 , 就收你一歲一萬啦.....
你地班友
講咩啊
睇救死我呢個窮人
Originally posted by 窮人 at 2007-6-3 10:53 PM:

屌佢老味玩銅臭死遠d 啦~~~
咪阻9 住d 地方搞L 臭呢度呀!
邊件仆街係死傻佬呢?佢無對白咖噃..........

最近次次都玩認真
我都會頭痛嫁
你地都見我好少講粗口嫁
最近都有個miss同我講話教埋呢年書就走
唔再返黎
你地估我真係好撚開心啊
日日你地見我都好開心咁
但我個心真係痛既時候,又有幾多個明白
現在個個都開始講d有少少自私既說話啦
就開始諗放棄,俾d恆心啦各位
冇理由好就要,唔好就丟
覺得唔好既咪改好佢囉
個個都話放棄
咁之前個d努力咪白費
我個人都好憎輸
但唔好咁易放棄啊各位,只要有小小希望,都盡力去試啊

今日都唔知做咩,個人個頭都暈暈地
有咩講得唔岩就同我delete呢個回覆佢啦
我都冇咩好講啦
走啦
Originally posted by garycheung at 2007-6-5 12:08 AM:
D PR去哂邊呀!!!!!
喺度有班窮人,啱唔啱?
Originally posted by 窮人 at 2007-6-5 12:22 AM:

喺度有班窮人,啱唔啱?
窮人gary報到

Originally posted by 窮人 at 2007-6-5 12:22 AM:

喺度有班窮人,啱唔啱?
o拿, 我冇出聲呀唔好又寸我呀
Originally posted by garycheung at 2007-6-5 12:27 AM:

窮人gary報到
返緊工?
Originally posted by garycheung at 2007-6-5 12:27 AM:

窮人gary報到
好嘢~~~
又多一件陪我地訓街~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。