<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男追數部---爭你FUN就入嚟攞啦~
返回列表 回復 發帖
BOYDWAN版主:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=129081&fpage=1&highlight=&page=2

you missed my pts...

thanks...

Don't forget 亞洲美女寫真貼圖區 too!!

thanks.....
希望升到 1000 分.....係有時間既話...
BOYDWAN版主:

i wonder when will you be free to check 亞洲美女寫真貼圖區?
i think you will have to spend a lot of time to check all of the posts in the near future..
希望升到 1000 分.....係有時間既話...
Dear  BoyBoy

You write the follow at 亞洲美女寫真貼圖區 early :

ylc301403、asurada001
多謝支持,pls keeping up you work~

I will add pts before 6-Nov, thank you.

When  will you follow up this, Thank a lot

[PS] I am so sorry that if this add your workload when you are busy
點解我突然由71分趺到50分煩請板主看一看thx.
明明加到4X分..無啦啦又變番2X..!?!?!?
Originally posted by L~ at 19/12/2006 04:46:
Originally posted by axe at 18/12/2006 18:14:
點解我突然由71分趺到50分煩請板主看一看thx.
可能係呢個原因
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132605
thx........................................
Originally posted by axe at 20/12/2006 16:41:
thx........................................
you are welcome!~
都係唔明..剛剛加左一日..第日又扣番晒..><
Originally posted by L~ at 22/12/2006 03:36:
都係唔明..剛剛加左一日..第日又扣番晒..><
第二日又扣返哂?~~

你o既意思係由呢個回覆↓ 開始~ 加咗一日分~ 然後第二日又扣返哂?~
Originally posted by L~ at 19/12/2006 04:46:
但睇返你o既[ 積分記錄 ]~ 你之後發表咗3個回覆(計埋而家呢個)~
咁30分應該無扣過嘛?~~

定係點呢?~ 不如你詳細D講下有關日期~ 你由幾多分被減~~~~

ps: 會唔會你用咗其他acc 但係唔記得咗呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男追數部---爭你FUN就入嚟攞啦~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。