<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘佬色文將走情趣路線 , 遠離暴虐~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 08:53 PM:

由你作一篇''郎有情妾有意''既文...
我d文永遠換唔到人架 , 睇過我d文既人都知
我寫文果時己經將佢地d背景寫晒
唔同既人根本唔配合d背景資料~~
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 02:25 AM:

又忘記了嗎

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=3
sorry,郭藹明我也喜歡她!
Originally posted by mayi at 2006-12-20 09:33 PM:

sorry,郭藹明我也喜歡她!
瘦又平 ... u like???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 09:35 PM:

瘦又平 ... u like???
的確胸很平。但是她是知識女星,有碩士學歷呢。而且容貌不錯啊。
Originally posted by mayi at 2006-12-20 09:36 PM:

的確胸很平。但是她是知識女星,有碩士學歷呢。而且容貌不錯啊。
對唔住 , 我自己搞錯 ...
郭藹明 係咪 劉青雲 老婆???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 08:59 PM:

我d文永遠換唔到人架 , 睇過我d文既人都知
我寫文果時己經將佢地d背景寫晒
唔同既人根本唔配合d背景資料~~
咁改下名换下背景有幾難.......你篇肥田都可以改做肥欣

e+我重点係話你d文章板斧差吾多,標準&發展=記敘文 ....... 咁改路線寫舒情文,又点可以有相同標準&發展呢???

咁攞篇舊文,改下名换下背景,刪去暴虐內容,變成你情我願咁搞下,咪就係e+你想寫既文章囉...........所以我先比意見你,叫你玩下舒情文會有既花巧野,彷效下舒情文既發展情節,係你一味話人迫你夾硬亂改...........ok,是問你e+跟我講咁改下d乜乜物物,但根本冇舒情文既骨幹,咁你篇叫咩舒情文???你咁叫改路線???

註:乜乜物物 = 改下名换下背景,刪去暴虐內容,變成你情我願咁搞下
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 09:38 PM:

對唔住 , 我自己搞錯 ...
郭藹明 係咪 劉青雲 老婆???
沒錯,就是她!
Originally posted by mayi at 2006-12-20 10:09 PM:

沒錯,就是她!
>>她是知識女星,有碩士學歷
這些大概和性幻想沒關係吧~~
那些花瓶我不喜歡
Originally posted by mayi at 2006-12-20 10:18 PM:
那些花瓶我不喜歡
例如呢~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘佬色文將走情趣路線 , 遠離暴虐~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。