<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-9 12:46:

BOYBOY快d得閒update下呢度就好喇
係喇係喇~
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-9 12:50:

我好想知boyboy究竟同過幾多個囡囡嘿咻
我死都話我仲係花仔一名~
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-9 14:20:

一睇就知boyboy兄係界女王 @__@"
我e d 小僂儸真係甘敗下風
wailam,小弟見識淺薄,邊有資格做乜女王吖............
我都係嘍囉嚟咖咋~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 01:55 AM:

wailam,小弟見識淺薄,邊有資格做乜女王吖............
我都係嘍囉嚟咖咋~
哈哈哈,boyboy兄你太客氣喇!
睇到你o既post,真係有好多野要向你學習學習

不過睇黎你已經係事業有成o個類
而我只係仲係一個無錢o既窮學生
係時候努力讀書搵錢,將來學下boyboy 兄你喇!
Originally posted by eqhigh at 2006-8-9 17:07:
halo~~各位好,我係新黎咖

boyboy,有事要請你救一救我牙,我gf唔理我牙,件事係咁既:
前日要返去學校,咁有個女仔突然間攬住我..............我又係衰既,諗住攬得唔好蹝,咁咪冇反抗囉,點知依個時候我gf就入左黎啦,咩都見到晒,之後我即刻放手去追返佢,但佢已經唔理我.
我即刻打俾佢,咁佢又唔聽喎,返到屋企喺msn 同佢講,佢又係唔理我,琴日我sd左好多個sms俾佢都唔得,於是我上門去搵佢,佢家姐話佢出左街,我問佢d fd,個個都話唔知

死啦我同佢拍左拖一年幾咖啦,大家都好sweet,我唔想分手牙,boyboy同各位港男救我牙
eqhigh,您好~
可唔可以先答小弟幾個問題:

1) 攬住你嗰個女仔同你係乜關係?
(無關係無理由無啦啦攬住你.......除非佢係癡線又或者係"做枚"試你)

2) 你女友識唔識嗰個女仔?

3) 你女友性格點咖?

4) 你女友平時同你一齊,"主導者"喺邊個?聽教聽話定要你就佢?脾氣大唔大?

P.S.依家佢火遮眼,一般"通訊"都唔會work咖..........準備字筆墨硯-----寫信啦~
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-11 02:01 AM:

睇到...
鹽蟲所見略同.........
Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-11 02:07 AM:

好彩我未有女姐
如果唔係煩死
Originally posted by gn00987333 at 2006-8-11 02:10 AM:

好彩我未有女姐
如果唔係X死
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-11 02:01:

睇到你o既post,真係有好多野要向你學習學習

不過睇黎你已經係事業有成o個類
而我只係仲係一個無錢o既窮學生
係時候努力讀書搵錢,將來學下boyboy 兄你喇!
wailam,千祈唔好客氣~
唔好話學習學習,大家交流一吓、商量溝通吓啦~

事業有成小弟又唔敢自跨........叫做應付到生活啦~
其實有邊個未做過學生吖,做人至緊要有目標,將目光放遠d;天大地大,我地大家都有好多好多嘢去發掘去開拓咖~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-11 02:07:

Originally posted by gn00987333 at 2006-8-11 02:10:

好彩我未有女姐
如果唔係煩死
你兩個衰仔.....................
返[頑童]吹啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。