<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hwkeung at 2006-8-13 09:47:
SORRY...超長o既故仔...BOYBOY...你睇完俾d建議小弟好嗎?
我唔知用咩心態去面對佢...唔知而家做d乜...應該放棄定點...
再死(錢)爛打又無補於事...但又覺得佢點都有d野...放棄又可惜...
其實我都幾真心鐘意佢...因為同咁多女仔一齊係同佢先至最開心
hwkeung,多謝您信任小弟先~
既然係咁,小弟亦不妨單刀直入同你傾吓,希望您唔好介意~

首先,心態方面小弟想你用"平常心"去面對。
(好緊要咖........如果唔係,以下回覆你會睇得好無意思~ )

其實,你同佢雙方根本就唔係存在住"愛"。
係~係好唔開心,但坦白。

你同佢,根本都係想箍到對方、掌握到對方。
"越得唔到、越想得到"就係咁解。
佢唔鍾意你咩?又唔係!
不過"鍾意"唔同"愛"噃~
"鍾意"係指心情上當想見到嗰樣嘢、嗰個人,物鍾意咯....."鍾意"好受其他因素影響咖~
"愛"係指任何情況、任何時刻都有嗰樣嘢、嗰個人存在........"愛"就反而可以影響其他因素 lu~
從你嘅描述,呢個女仔,一d 都唔差;反而佢比到個訊息你,令你認為佢會"高攀"你唔起,呢一箸"以退為進",足以令你死得,高~
咪真係以為佢自卑呀,反而佢似當你係"避風塘"多dd............
睇哂成篇,如果要小弟分析,我只可以講:你比佢入哂喇~
你若即若離,佢一定死"lur"你;反而你一用心,佢就閃咖喇~
無他,其實最重要係:佢知佢食硬你..........但目前你確係唔係佢杯茶。
小弟唔知道係乜 (咁小弟係唔識佢嘛~ ),但佢的確唔可以將個心放哂喺你度......如果你係純粹想"得到吓"佢,無乜問題;但如果你係想同佢有將來就"掹" d喇.............

sorry 呀~ 可能好唔啱聽 (應該係"睇".... ),但憑小弟經驗同客觀分析,似乎事實真係咁.......

大家都係男人,就算係"忠言逆耳",小弟都希望hwkeung您考慮清楚先~
考慮好哂,有問題大家再商量吓吖~

多謝晒~

Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-14 01:51 AM:

hwkeung,多謝您信任小弟先~:ki...
多謝BOYBOY...其實我諗法同你講o既一樣...可惜一直都唔信邪咋嘛...
我份人就係要搵個人confirm同support自己o既睇法先識點做...

小弟真係失禮..衰左鑊甘..唉..本來想穩定一下唔想再玩..
一直都未試過認真鐘意人點知就搞成咁..
睇怕真係唔好再用真感情..原來真感情係咁難受..

今次當買個教訓..我以BOYBOY為榜樣!
Originally posted by hwkeung at 2006-8-14 08:59:

多謝BOYBOY...其實我諗法同你講o既一樣...可惜一直都唔信邪咋嘛...
我份人就係要搵個人confirm同support自己o既睇法先識點做...

小弟真係失禮..衰左鑊甘..唉..本來想穩定一下唔想再玩..
一直都未試過認真鐘意人點知就搞成咁..
睇怕真係唔好再用真感情..原來真感情係咁難受..

今次當買個教訓..我以BOYBOY為榜樣!
hwkeung,千祈唔好咁客氣,大家商量商量,唔駛講多謝喇~
其實呢個世界邊有"長勝將軍"吖,個個男人都有中招嘅時侯咖~
您一d 都無失禮,起碼你醒得快無迷失自己;後知後覺比無知無覺好好多!嗰d 先叫失禮呀~
又唔駛咁悲觀噃,女人呢個地球大把,你一定可以揾到好多個啱心水嘅,來日方長嘛~

你以小弟為榜樣就大碌咯,我都係吔吔烏自身難保咋~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-14 10:45 AM:

hwkeung,千祈唔好咁客氣,大家商量...
boy boy是隨時一爆大鑊......
就係咁大的類型.......
(而且會死得好慘好慘......)

頭髮未夠長去電......
但現在的髮型又令我好想死.....
唉..........
我不懂弄我的頭髮啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by ilovesai666 at 2006-8-15 12:34 AM:

就係...
同我一樣-_____-
玩野....電髮......

我去藥房買左直髮膏
ok番lu=0=
Originally posted by fuwing~~ at 2006-8-15 12:59 AM:

同我一樣-_____-
玩野....電髮......

我去藥房買左直髮膏
ok番lu=0=
只是想試試看= =
Originally posted by ilovesai666 at 2006-8-15 00:34:

就係咁大的類型.......
(而且會死得好慘好慘......)

頭髮未夠長去電......
但現在的髮型又令我好想死.....
唉..........
我不懂弄我的頭髮啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
叉住你個死仔~

電啦電啦,電鬼瓜你呀~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-8-15 12:34 AM:

就係...
我d頭髮長到好似種左棵樹出黎...
但又未諗到今次剪咩髮型...
眼見棵樹越生越大棵...真係好擔心
請問有冇爸打去過 舞臺club house 18號 (TST)?

Originally posted by ilovesai666 at 2006-8-15 01:05 AM:

只是想試試看= =
me 2......
.....
但o岩岩整完.....已經覺得出事....
我fd 仲crazy....電爆左=0=
佢第2日搞番掂個頭
-.-"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。