<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-17 06:12 PM:

哎吔!遲d 咁耐先覆...............hwkeung,sorry sorry~
你得米啦你,去馬溝佢啦~
當然,相信你依家都已經"嘆緊"喇~~~
恭喜~
boyboy~到我喇
男攻骷人
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-17 17:10:

借下筆咁都幾好
ian,唔駛咁複雜咖~
首先,喺開堂前,大大方方當識普通朋友咁同佢同佢身邊d 同學仔介紹吓自己先,再問吓佢地 (包括佢) 叫乜名;適當嘅時侯坐喺佢地隔離講吓笑:"哎喲,個呀sir 一味嘰哩咕嚕都唔知佢噏乜","蝦.........呀邊個個頭都幾海胆feel ",甚至問吓佢地 "頭先嗰d chapter 妳/你地明唔明呀?",儘量混熟d 先,熟左物成班去食吓嘢聯誼吓咯~
到有一定程度認識,我再教你點溝佢啦~
(費事你心急未學行先學走,弄巧反拙嚇走佢呀~ )
Originally posted by d228216 at 2006-9-17 18:16:
男攻骷人
.......................
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-17 05:10 PM:

借下筆咁都幾好
借乜借物係人都估到你有古惑啦...仲要係呢d多人追個喎...
所以我建議下次補習果陣...等入課室時望下佢企響邊度...
然後乜都唔理走埋去佢隔離等...拎d notes出黎睇睇...
問佢『um...上堂係咪講到xxxx啊?』

開左第一句就可以傾下其他野啦...橫掂都係等入課室...
『有冇睇G奶演唱會啊?』『你話阿扁會唔會落台呢?』
傾左幾句順便坐埋佢隔離囉...跟住唔駛教啦...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-17 06:27 PM:

ian,唔駛咁複雜咖~
首先,...
Originally posted by hwkeung at 2006-9-18 10:00 AM:

借乜借物係人都估到你有古惑啦...仲...
一切從搭訕開始 明白
睇完呢個post 之後我笑到肚痛… 我似乎又向摸清男人呢個道路又更進一步啦~~

哈哈哈哈哈哈哈~~ 原來男人一d 都唔簡單!!! 而且大家都諗異性同愛情呢樣o野複雜到死…

[ Last edited by trista_cheong on 2006-9-23 at 10:15 AM ]
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 10:12:
睇完呢個post 之後我笑到肚痛… 我似乎又向摸清男人呢個道路又更進一步啦~~

哈哈哈哈哈哈哈~~ 原來男人一d 都唔簡單!!! 而且大家都諗異性同愛情呢樣o野複雜到死…
我唔識溝女咖~
trista姐姐要教我呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-23 10:29 AM:

我唔識溝女咖~
叔叔做咩叫我姐姐呀~~~(睇緊松島A 片!!!)
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-23 10:29 AM:

我唔識溝女咖~
知你由細到大都係比女溝啦

boyboy...kiss會唔會有bb嫁?

我夠唔夠純呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。