<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 幸福肥,鄭俊弘脹爆,元老點睇?
返回列表 回復 發帖
你會唔會係將AV個位幻想左佢
無AV個位可能你唔會立佢妃啦
sarmsan 發表於 2017-5-22 04:16 PM
元老最想立千雪為妃
元老最想立千雪為妃
自拍男 發表於 2017-5-22 04:39 PM
元老點會咁屈就女神
元老點會咁屈就女神
sarmsan 發表於 2017-5-22 05:37 PM
做皇后
王后都唔岩
元老只會需求心靈慰藉
得閒同佢傾訴見面已經好恬意
睇佢乜宗教啦,起碼俾個超然既位佢做啦,送佢入一座山俾佢靜修尊奉
好似觀音教宗佛陀咁先得
王后都唔岩
元老只會需求心靈慰藉
得閒同佢傾訴見面已經好恬意
睇佢乜宗教啦,起碼俾個超然既位佢做啦,送佢入一座山俾佢靜修尊奉
好似觀音教宗佛陀咁先得 ...
sarmsan 發表於 2017-5-22 05:49 PM
s兄真係明白我
你會唔會係將AV個位幻想左佢
無AV個位可能你唔會立佢妃啦
sarmsan 發表於 2017-5-22 04:16 PM
咁又唔會 ... 射佢做淑妃係因為佢 "哈比人FEEL" ,
同佢玩好似玩公仔咁 , 個FEEL好得意 ...
引起我既父愛

反而日本果件巨乳 , 我唔係咁歡喜
咁又唔會 ... 射佢做淑妃係因為佢 "哈比人FEEL" ,
同佢玩好似玩公仔咁 , 個FEEL好得意 ...
引起我既父愛

反而日本果件巨乳 , 我唔係咁歡喜 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:19 PM
又要父愛哈比,其實佢唔算哈比
我講既無錯,你d口味真係獨特又多元
又要父愛哈比,其實佢唔算哈比
我講既無錯,你d口味真係獨特又多元
sarmsan 發表於 2017-5-22 07:25 PM
你話我C9口味  TB口味係獨特 , 我認 , 但我其實唔明點解哈比人都係
... 對住哈比人 , 唔係更喚發男性既保護慾望咩???
你話我C9口味  TB口味係獨特 , 我認 , 但我其實唔明點解哈比人都係
... 對住哈比人 , 唔係更喚發男性既保護慾望咩???
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:28 PM
你現實都唔會搵哈比啦
你現實都唔會搵哈比啦
sarmsan 發表於 2017-5-22 07:44 PM
點解唔會???

搵熟女  TB或者要受社會  家庭  朋友壓力姐 ,
哈比人有咩問題???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 幸福肥,鄭俊弘脹爆,元老點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。