<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 教下我點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-26 06:22 AM:

其實佢係唔想而家拍拖,我係試過打比...
bro

你都知人要求啦
依家你有冇 ???

或者, 有d 咩野條件可以吸引佢呀 ???
依家你又有冇 ???

如果冇, 加埋reject 埋, ........................>o<
Originally posted by homan~ at 2005-9-28 12:37 AM:

bro

你都知人要求啦
依家你有冇 ???

或者, 有d 咩野條件可以吸引佢呀 ???
依家你又有冇 ???

如果冇, 加埋reject 埋, ........................>o<
總之我而家都好亂,唔知點算好,佢又好似成日都避開好咁,之後我就唔敢再去麻煩佢
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-28 08:32 AM:

總之我而家都好亂,唔知點算好,佢又好似成日都避開好咁,之後我就唔敢再去麻煩佢
我覺得你就唔好特登搵佢~自然d~做番未同佢講時
佢就應該唔會憎你,除非佢覺得你跟佢返教會有目的,利用左主~
你可以自己去教會到,以表示出你唔係借宗教黎接近佢.
問多一個問題~兄弟你幾大?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-28 10:30 AM:

我覺得你就唔好特登搵佢~自然d~做番...
我已經20歲,你講既問題係我最擔心,我最怕係佢以為我想追佢至返教會,所以我每次係教會度都有d唔自然既感覺,當然啦,我覺得我係教會既生活係適合我同開心我至肯返啦,但係唔知佢會點睇我law
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-28 01:52 PM:

我已經20歲,你講既問題係我最擔心...
你放鬆d,大方d~好似冇果件事咁,將關係正常化d先~
咁大個人,應該唔會因為小小事而憎你~可能尷尬啫
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-28 01:52 PM:

我已經20歲,你講既問題係我最擔心...
佢避開你.............你又想追人, right????

bro,
不如諗下你中意佢d 咩先啦
決定好先出撃,

小心後悔..........ok ????

如果唔firm,
小心d 追追下冇左果 friend 呀 ~~~
小弟面對緊既情況同你幾似
個女仔又係同我講話唔想拍拖住
自己又知道自己輸di咩
有di野係佢唔鍾意既
我都努力咁改緊
但係我既做法係
唔理佢一段時間
到過左一排
將真係唔同左既自己係佢面前出現

所謂有諸內形諸外
唔同左既話唔係講自然都feel到
而家係咁搵個女仔只會令人覺你煩
做到cheap晒
女仔係唔會like咁「痴纏」既男仔架
我之前就係衰呢樣

當然我唔知咁做得唔得
不過都係分享下
希望你同我最後都可以打動到心目中既女神啦~~~
最慘係佢好似當唔識我咁,我真係好驚佢以後都唔理我
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-29 09:55 AM:
最慘係佢好似當唔識我咁,我真係好驚佢以後都唔理我
唔話你蠢都對唔住自己!
佢唔睬你,你就算啦?
唔好死纏啫~唔係唔好叫佢嘛~
男仔主動d啦~
有適量咁接觸嘛
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-29 03:07 PM:

唔話你蠢都對唔住自己!
佢唔睬你,你就算啦?
唔好死纏啫~唔係唔好叫佢嘛~
男仔主動d啦~
有適量咁接觸嘛
我有ga,我通常有野至會搵佢,無咩事都唔想煩佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 教下我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。