<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我攪出人命...要做爸爸了.........
返回列表 回復 發帖
我想做爸爸  但有排先有.........
你就好喇~~~~~~~~
係時候拉    30~
Originally posted by 自由神 at 2006-10-30 06:33 PM:

你係幸福,唔係可憐!
也是,幸好我的太太還準我喝酒,否則對於我這酒鬼來說是生不如死呢!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-30 06:33 PM:
我想做爸爸  但有排先有.........
你就好喇~~~~~~~~
係時候拉    30~
有排先有?你怎麼知道?
我先前也是這麼想的!
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 06:35 PM:

也是,幸好我的太太還準我喝酒,否則對於我這酒鬼來說是生不如死呢!
好溫馨呀!
對呀!高興果陣我無酒飲就真係唔得掂!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-30 06:37 PM:

好溫馨呀!
對呀!高興果陣我無酒飲就真係唔得掂!
絕對係!
但將來要喝小點,因要買奶粉!
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 06:39 PM:

絕對係!
但將來要喝小點,因要買奶粉!
一罐奶粉=一百罐啤酒
Originally posted by 自由神 at 2006-10-30 06:40 PM:

一罐奶粉=一百罐啤酒
咁又冇咁誇張,加士伯幾蚊罐架!
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 06:41 PM:

咁又冇咁誇張,加士伯幾蚊罐架!
奶粉百幾蚊罐嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-30 06:42 PM:

奶粉百幾蚊罐嫁!
仲好快飲哂.........

係呢,自由神兄,我地係呢個post吹水會吾會比人詐型架?
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 06:44 PM:

仲好快飲哂.........

係呢,自由神兄,我地係呢個post吹水會吾會比人詐型架?
唔怕既(我估),因為你做人爸爸啦!唔可以再咁怕事嫁啦!
講下生仔經都唔得咩!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我攪出人命...要做爸爸了.........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。