<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-17 01:08 AM:

係呀,唔知借定係賣過去嫁嘛
曾經係皇馬預備組神射手,可惜o係球星雲集既皇馬,只能嘆一句...生不在時~
比皇馬當人球般丟來丟去...浪費了一身好球技以及一張頗為英俊既面孔~
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 08:08 PM:
意甲-羅馬...
祖雲達斯70分

我打we9都冇咁勁
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 09:11 PM:

但we9少踢好多場。成季先得26場踢。
咁又係~
Originally posted by wer at 2006-2-27 10:06 PM:

我是拉素迷
我是費倫迷~
Originally posted by abc123aa at 2006-2-28 02:53 AM:

用朗拿度玩最後一腳,真係有錢
好似3球喇啵..
Originally posted by Kian76 at 2006-3-14 01:39 PM:

我唔要伊亞昆達,我要雲佬。哈哈!!
送埋r8比你好冇
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 00:33:

但還有一個球員,一個被意大利人違忘了的人:馬利斯卡,若他能離開西維爾加盟羅馬,咁就實在太Good喇!!!佢一定會係一個非常出色既中場發電機,連握接前中後場的重要樞縷,聽講佢在西維爾被西班牙人排擠,咁就真係希望羅馬有留意過佢啦!!...
好熟...一時唸唔起
支持費倫
o係第2度睇到..全部都係copy,絕冇個人意見!!!!!!!!!!!

"唔知關唔關事?睇報紙話西西里島果邊d黑手黨有頭目比拘捕,令到果邊地方反羅馬情緒高漲
原因首都城市係政治中心咁話,所以班黑手黨要好好招呼羅馬,據閒場波都冇羅馬球迷夠膽入場支持
所以聯想到今場係d咁既場合會發生咁詭異既戰果,領先3球放水為保"全身而退"?當然一切都係假設"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。