<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
週中又要作客巴勒莫=3="羅馬d傷兵多到...........= =""""""
摺吧啦
【明報專訊】羅馬中場迪羅斯示範何謂「體育精神」。羅馬在前晚的意甲聯賽領先墨西拿1﹕0時,迪羅斯用「上帝之手」將文仙尼的罰球撞入網窩,原本球證未有察覺,但迪羅斯「自首」並要求球證改判入球無效。羅馬最終以2﹕1取勝,羅馬市長更親自致電其後勇戰受傷的迪羅斯,稱讚他是羅馬市的驕傲,迪羅斯可算是「好人有好報」。
摺吧啦
米度留返係熱刺啦,英超幾o岩佢打,羅馬賺到買伊亞昆達d錢啦~加油呀,睇好下屆的羅馬
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-24 06:12 PM:

想要雲佬多過伊亞昆達。
雲佬幾易傷下,未必o岩踢意甲,伊亞昆達係史巴列堤帶領烏甸既時候咁fit,史巴列堤一定知佢既長處係咩,加上羅馬王子同文仙尼等人既助攻,一定可以重拾射門鞋

羅馬完場前迫和祖記,同費倫只係差一分咋~~~~~~~
摺吧啦
睇返賽程,下週應該係作客費倫天拿..........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 12:28 PM:

等羅馬了結佢啦!!哈哈!!加油呀!!
除非國米痴左線係咁輸波,否則冇可能費倫同羅馬共存打歐聯= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 12:30 PM:

我最失望係俾祖記買左馬基安尼,...
少睇意甲,邊個黎?真係好勁嫁?
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 01:12 PM:

咁又末必既,國米剛剛輸左第一場,睇倒阿祖安奴咁樣,我諗國米既輸波陸繼有黎。
國米輸返3-4場左右就夠了
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 01:17 PM:

帕爾馬隊長,冇記錯係25定27歲喇...
祖記已經買左佢嫁喇?
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 01:28 PM:

輸兩場就夠羅馬過,三場就夠埋費倫。(因為羅馬會KO費倫,哈哈!!)
冇錯~如果成事的話一定好爽
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。