<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:42 AM:
[img]http://image.sportscn.com/cent...
羅馬冇正前鋒都入到波,好難想像有返托迪,蒙迪拿會勁幾多,同埋如果伊亞昆達等人會加盟的話會勁幾多真係未知之數
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:48 AM:

只怕祖記有心無力。睇見佢地踢到賤晒既樣。
咁又係=o="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:47 AM:

但唔知點解,近年既羅馬係隔年勁。我驚下季又第八......
唔係呀嘛...........= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:53 AM:

好擔心,而且仲勁擔心意大利杯。
希望意大利盃出到線啦
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:55 AM:

00-01:冠軍
01-02:亞軍
02-03:第八
03-04:亞軍
04-05:第八
05-06:現時為止第五

咁你話係咪??
..........O晒咀=o="
希望唔係啦...........>3<"
摺吧啦
如果羅馬唔係被國米迫和,輸左比阿斯科利的話都仲有可能,但依家連第三都未必得啦........=3="
摺吧啦
如果羅馬贏左國米,阿斯科利,祖記的話同國米同分啦= ="否則依家同AC米蘭差兩分咋=3="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 02:04 AM:

希望頭三隊之後狂輸。哈哈!!但祖記記住要炒完費倫天拿先輸。哈哈!!
哈哈,有冇可能呀
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 02:05 AM:

命運弄人,可能今次唔能夠拿亞軍仲好,擺脫近年隔年精彩的宿命,迎接新命運的開始。
一於咁話啦
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 02:08 AM:
話時話,伊亞昆達到今場都仲末肯入波。

我實在唔希望佢黎羅馬喇。
之前唔係烏甸雪佢就唔洗搞到咁喇,攞黎賤
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。