<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-11 12:44 AM:

佢啲斬波,落點靚到飛起
以前唔覺,依家覺
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-11 09:33 PM:

係呀,因為羅馬實大炒人地。哈哈!!
如果場場大炒更好
摺吧啦
羅馬贏左一比零,出線決賽
湯馬斯29分鐘入波
摺吧啦
路透羅馬電---羅馬周三以1-0擊敗巴勒莫(柏達蒙),將兩回合總比分扳成2-2,並以客場進球優勢晉級意大利杯決賽,將與衛冕冠軍國際米蘭(相關新聞 - 網站)一決高下。

中場球員托馬西(湯馬斯)上半時打進全場唯一進球,使羅馬主場1-0勝出,也為該隊贏得復仇機會。羅馬在去年與國米的決賽中飲恨而歸。

國米在周二的半決賽(準決賽)淘汰烏迪內斯(烏甸尼斯),入圍決賽。

此役托馬西在第30分鐘時接應到位,將博沃(保禾)的傳球頂入遠端球門,為羅馬鎖定勝利。

決賽首回合交鋒訂於5月3日,次回合比賽將在5月11日進行。
摺吧啦
又係同國米爭冠軍,不過今次就冇咁易比國米捧盃喇........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 12:16 PM:

今次隊波開始成形,同上次胚胎羅馬相比,今次絕對唔會俾神經國米咁易贏。
國米準備又比球迷鬧啦
希望羅馬班球員真係好落力去踢果場波啦
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-13 03:05 PM:

不過古科尋晚差啲累死羅馬
年紀大,...
你琴晚有睇呢場波?
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-13 03:59 PM:

係呀...身為羅馬超級fans既我
一場...
你有now寬頻?下年有得獨家睇歐聯,全香港唔係幾多人有嫁咋
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-13 04:22 PM:

我得cable tv咋...無now
我睇cctv5丫
哦,你係網上睇?網上睇波冇咁好睇=3="""""
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-13 04:25 PM:

係架,,,係慢3分鐘度架...
好過無得睇丫...tvants幾順!!!唔錯
我上次睇車仔慢成5分鐘=3="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。