<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2006-3-17 05:23 PM:

我只是說roma沒有第二
咁當然質素唔係大晒既,士氣、默契都好重要。
我愛長澤
哇!!!原來日本小天后長澤正美既爸爸係前J. League教練長澤和明。哈哈!!估唔到佢同足球都有關係。哈哈!!
我愛長澤
羅馬烏甸爭撬法基
17/03/2006

雖然話羅馬依家因為前線多傷兵先至搞到唔夠前鋒用,不過補充多一、兩個射手都係有需要。佢最近就睇中森多利亞法基,呢位三十歲射手今季尾會約滿森多,到時就可以自由轉會。不過烏甸尼斯都同時對法基有興趣,森多又想同佢續約,睇三隊有排爭。
我愛長澤
Originally posted by fmchelloauntie at 2006-3-20 03:44 PM:
起瑪嬴左先~~而家唔洗理歐洲可能仲好...~~~差小小ja~~~~
冇錯!!要加油呀!!!
我愛長澤
意甲-羅馬傷兵不斷陣容持續惡化,中場德羅西扭傷腳踝料休戰兩周

路透羅馬電---意甲球會羅馬周一表示,該隊中場迪羅斯在上周末以2-1擊敗麥斯納的比賽中扭傷腳踝後,料將休戰兩周。

這位22歲的意大利國腳將缺席對祖雲達斯和費倫天拿的意甲之戰,以及周三對柏達蒙的意大利杯準決賽首回合較量。他可望在4月9日對萊切一戰中復出。

羅馬前鋒托迪蒙迪拿和朗達,及巴西籍首選門將當尼長期受傷病困擾。迪羅斯的缺陣,對羅馬來說又是一個打擊。該隊正力爭躋身聯賽前四名、進軍下賽季歐洲聯賽冠軍杯。

天呀!!!My God!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-20 09:50 PM:
意甲-羅馬...
這是我記憶中羅馬的傷兵名單:

門將:當尼
中堅:捷禾
防中:迪羅斯
防中:達葛治
攻中:托迪
前鋒:蒙迪拿
前鋒:朗達

癡線架!!!傷左半場正選喇!!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-24 02:43 PM:
米度留返係熱刺啦,英超幾o岩佢打,羅馬賺到買伊亞昆達d錢啦~加油呀,睇好下屆的羅馬
想要雲佬多過伊亞昆達。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 11:41 AM:
睇返賽程,下週應該係作客費倫天拿..........
等羅馬了結佢啦!!哈哈!!加油呀!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 11:39 AM:

雲佬幾易傷下,未必o岩踢意甲,伊亞昆...
我最失望係俾祖記買左馬基安尼,馬基安尼真係勁野黎架,論表現佢一定比甘莫蘭尼斯好,若唔計今季轉打左翼的文仙尼,馬基安尼肯定係意甲最佳右翼,佢左中右樣樣掂,真係唔應該去祖記,黎羅馬最o岩,哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-26 12:50 PM:

除非國米痴左線係咁輸波,否則冇可能費倫同羅馬共存打歐聯= ="
咁又末必既,國米剛剛輸左第一場,睇倒阿祖安奴咁樣,我諗國米既輸波陸繼有黎。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。