<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
已經係第一個post加左球員名單。
摺吧啦
今晚全力睇住布力般黎支持羅馬
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-15 09:55 AM:
今晚全力睇住布力般黎支持羅馬
幫我支持埋
Originally posted by kakeidevil at 2006-2-15 10:33 AM:

幫我支持埋
一於咁話啦
摺吧啦
今場迎戰布魯日(作客),之後周日會是對恩波里(仲唔贏??哈!平紀錄呀!!),然後周中再戰布魯日(主場),跟手迎戰拉素,之後再對國際米蘭,如果順利既話,絕對有機會在短短三周內在績分榜追平國際米蘭。因為之後既賽事可以話俾羅馬拿了很大主動權,AC、國米、祖記、費倫全部都末踢,如果順利全部贏晒都咪話唔so。哈!!
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-2-14 09:56 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=49&fpage=1

去呢度↑↑版主可以幫你
Originally posted by abc123aa at 2006-2-15 09:54 AM:
已經係第一個post加左球員名單。
真係唔該晒你地。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-15 09:52 AM:

希望佢加油啦,一球小勝都夠嫁喇
希望蒙迪拿不再是季初那個蒙迪拿,季初的他真的令我想起巴迪高晚年的慘況......唉......今場好大機會係靠後衛入波。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-15 09:52 AM:

最緊要有文仙尼
我反而唔想文仙尼踢今場波,想俾佢休息一下。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-15 10:36 AM:

一於咁話啦
多謝你地支持羅馬!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-15 16:19:
今場迎戰布魯日(作客),之後周日會是...
希望能平紀錄
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。