<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-15 12:50 AM:
羅馬將借得贊古奴夫斯基[/siz...
好喎~橫掂AC米蘭都唔多用佢既
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 08:34 PM:

我諗唔倒除左射手位置外羅馬有邊...
羅馬既質素好過拉素同費倫天拿,費倫係正前鋒好過羅馬啫,當尼都勁過費爾啦~
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-15 09:29 PM:

都係個句
"一隊波,要有料,先可以有能力去贏個氣勢返黎"
如果唔係托迪受傷的話可能仲連勝緊
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 11:30 PM:

當尼勁唔勁過費爾我就有d保留,因...
泰迪都唔錯,不過個樣幾似juno
費爾傷左之後費倫都失左好多分.......法國隊唔鍾意費爾啩=3="""""
當尼再打落去應該可以更勁
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 11:31 PM:

當然。
命裡有時終須有,命裡無時莫強求,破到十連勝記錄已經好勁嫁喇
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 11:49 PM:

本來諗住一路贏到季尾。哈哈!!
難d喎
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 11:51 PM:

面長。

費爾真係唔錯。意甲五大門將!!!

我眼中:

1.保方, 2.費爾, 3.當尼, 4.迪達, 5.迪辛迪斯
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-15 11:59 PM:

其他門將真的諗唔倒有邊個特別出...
不過我都同意既,係迪辛迪斯未睇過囉
摺吧啦
我知係烏甸尼斯果個,不過未睇過HAHA~
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-16 02:02 AM:

托迪係受傷前既十場賽事,做出8個入球同8次助攻,
如今,佢唔出得,羅馬實力自然打咗個7折!
始終少咗個精神領袖係差啲既...
梗係啦~羅馬今晚惡戰米堡
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。