<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 心很忐忑,未知明天結果的人!【蛙+】
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 心很忐忑,未知明天結果的人!【蛙+】

終於在這一天,我決定以送上一束花作表示,心情既驚且喜,
因為一直我不禁面對喜歡上佢,一直彼此的關係,自已害怕行
多一步後,會變得萬劫不覆,但按不下想佢知的感覺,我唔想
後悔,唔想有遺撼!雖然彼此的工作環境,距離很遠,但萬幸
的事,她的同事中有些我認識的,所以知道這刻她收到我那束
鮮花的反應!結果佢覺有點尷尬,亦有點意外!原因我定未明
撩,但劇情發展定不如這樣完結,在收到我束鮮花後,時針的
分針行多了十分鐘,另一束鮮花出現了…原來是佢之前的男友
,據得知佢收的時後,反應變得是理所當然,聽了這消息後的
我感覺背後,有點寒意,但事情如何發展下去,其實我並知道
,內心是有不安的感覺,有點迷網,我還可以繼續做我的計劃
嗎?這刻我缺乏了應有的勇氣,有人講過要得到愛情是要勇往
直前,但我不得不承認,我害怕會遭拒絕的命運!但今天是06
年的2月14號,我同自已講今天是這段關係的新開始,我沒有
自信勇氣的憑證,亦沒有上天對我的幸運,我好驚之後的發展
,但既然自已決定了,還送了,我不可再退開半步,只希望我
憑所剩無幾的勇氣,支持下去!這刻我變得焦累,心中反問自
已,如何繼續…

[ Last edited by toro on 2006-2-15 at 12:32 AM ]
兄弟, 我支持你

你有咩下一步計劃???

如果佢對你既印象都ok既話, 我唸佢個心點都會覺得甜的

又有可能三心兩意都吾定

你班friend可吾可以借啲意問下佢今晚有無約???
Originally posted by buengland at 2006-2-14 03:14 PM:
兄弟, 我支持你

你有咩下一步計劃?...
我問緊但末知,我的計劃到了完成後才講出來吧!多謝你的回應!
Originally posted by genesic at 2006-2-14 04:13 PM:

我問緊但末知,我的計劃到了完成後才講出來吧!多謝你的回應!
加油呀爸打~~~祝你可以過一個有情人既情人節~~~
梗係去馬啦!!
你問自己係咪驚失敗就唔去先???咁唔試過又點知唔得啫!!啱唔啱????
何況已經行左第一步,如果你而家放棄一定失敗!!!!咁點解唔繼續呢??
盡全力爭取自己鍾意既女人咁先係男人~
決定左就去做,唔好唸呢樣果樣!!!!比人搶左就後悔莫及牙,老友!!!!

追女仔最緊要唔好怕醜,要膽大心鈿!!!仲有,千奇唔好心急,一急就會做錯野,亂講說話架喇!!!
Originally posted by kakeidevil at 2006-2-14 04:35 PM:
梗係去馬啦!!
你問自己係咪驚失敗就...
感激你的支持,以剛剛我收到佢的thanks SMS,雖然可能只是
對我的禮貌回覆,但對我來說,是已經不可多得的一個回應!
我會撐到低的!
比心機呀...支持你呀...
點呀...今晚你同佢可唔可以一齊食飯呀 ?
花都送左, 梗係再出多啲力!!!!! 問下佢中唔中意啲花,再約佢食飯.

支持你,我連target 都無個
Originally posted by cwleung1988 at 2006-2-14 07:50 PM:
比心機呀...支持你呀...
點呀...今晚你同佢可唔可以一齊食飯呀 ?
佢…
唉…還有其它人約,但佢唔願意出,後來知情人仕,讓我知道,佢想揀最好的,我諗這是我的持久戰的開始!

還有多謝你的鼓勵!
Originally posted by tristans at 2006-2-15 01:50 AM:
花都送左, 梗係再出多啲力!!!!! 問下佢中唔中意啲花,再約佢食飯.

支持你,我連target 都無個
其實我知佢鍾意什麼,只能講我正在進行的計劃中都有著重佢鍾意什麼,我諗過了這個二月後,我會主動約佢的!target呢樣野可能隨時會有的,大家都努力啦!多謝你的支持!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 心很忐忑,未知明天結果的人!【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。