<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一段似是而非o既關係....【蛙+】
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 一段似是而非o既關係....【蛙+】

我同一個女仔...佢係我個舊女友o既好朋友來ge...佢o係十二月(arm arm同舊果個分手)果時同我friend左好多...有一晚...我同佢同班fd成班o係度飲酒....我同佢醉左..就又攬又錫咁....果次之後我地一直都係間唔中就攬下錫下之類....但係我地冇真正咁一齊到wor....o係兩個幾三個星期之前...佢仲將佢第一次比埋我tim...但係我地依然仲係當大家係好朋友......直到一日....佢同我另一個fd飲醉酒...佢地做左我同佢飲醉做果d野...雖然係冇咁激..但係我知道左係唔知點解吃哂醋咁....佢都同我講話如果我咁做..佢都會非常吃醋....到底我地係咪鍾意對方架呢? 我真係唔係好知已加呢段係叫乜野關係lor...

[ Last edited by toro on 2006-3-7 at 01:41 PM ]
性怑侶???
你不會受傷她也許當你只是炮友而己~

她是否第一次我也十分懷疑??
用飲醉酒做藉口就隨便同人發生性關係(包括你)
比別人當作不用錢的性怑侶還在那愛得死去活來....
我地做果時冇飲醉到架....飲醉果時只係錫...冇做到...
我相信你地大家都只係玩下啫
呢d野, 你唔介意時, 佢又唔介意, 基本上同大家一齊打完一場波咁, 只不過性質唔同啫

如果你覺得非常吃醋, 可能就好似你用過/用開既球拍一樣, 如果比其他人用你都可能唔鍾意喇, 更可況係女人

不過, 當然, 我唔排除你會鍾意左佢, 不過我覺得可能性比較低
Originally posted by clkgtr at 2006-3-4 01:07 AM:
呢d野, ...
Originally posted by clkgtr at 2006-3-4 01:07 AM:
呢d野, ...
認同
一剎那的幸福足以回味一生

哈哈....我甘細個...唔識答依d問題
XDDDD
沉晚我地又想o係學校個toilet度搞...仆街..比人發現左....ai...=_='''
Originally posted by ANGLES_TEARS at 2006-3-6 11:51 PM:
沉晚我地又想o係學校個toilet度搞...仆街..比人發現左....ai...=_='''
joint 埋羅
Originally posted by d228216 at 2006-3-7 12:08 AM:

joint 埋羅
愈講愈離譜.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一段似是而非o既關係....【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。