<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 傳係呃人結他班既B女
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-5 06:16 PM:
300個人.......一個8000蚊..

咪成2百幾萬
唔係個個都比8000蚊既..
有d人想同個條友一齊學...先交8000..兩個人份...
有d人 just個條女既學費就4000..
不過點都唔細嫁筆野...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-5 06:30 PM:

仲想撐?
你同lala都係女仔嚟咖啦~~~
我咩都唔知
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-5 06:23 PM:

你快d轉logo啦,同人講你無錢上網無錢買分無錢買電腦無錢開飯,幾億精蟲都有得你呃呀~~~
我成個人比你呃晒又點話
Originally posted by brightman at 2006-4-5 19:26:

我想知呢三百人有幾多真係想比錢學結他 ?
個個都係~
佢地對音樂嘅追求係好熾熱嘅~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-5 19:34:

我成個人比你呃晒又點話
夠鐘讀書喇~~~~~
P.S. 有無人confirm 到班賤人係咪用呢d 相呃人?
一經證實+6 分~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-5 07:34 PM:

個個都係~
佢地對音樂嘅追求係好熾熱嘅~~~~
咁鐘意音樂, 八千蚊濕濕碎啦
一剎那的幸福足以回味一生

旺角警區刑事調查隊昨晚突擊搜查一間結他社,拘捕兩名男子,指他們涉嫌行騙,初步相信三十多人被騙。

警方近期接獲多名男子投訴,指被人以類似手法欺騙前往亞皆老街二號樓上一間結他社報名上課。

受害人均指在網上認識一名女子,在網上交往一段日子後,女子不再出現,但其後有一名自稱是她的表妹的女子聯絡受害人,指女子家人不許她在網上結識異性,女子遂欺騙家人指自己是在亞皆老街二號樓上一間結他社結識受害人。

女子的表妹著受害人到該結他社報名及為女子報名。受害人期間以八千元為自己及該女子報名上十五堂的結他課程。但受害人報名後,該女子及自稱是她的表妹的女子均不再出現。

警方經深入調查後,昨晚九時突擊搜查有關結他社,拘捕兩名男子,初步相信有三十多人被類似手法欺騙。

警方呼籲任何人如曾被類似手法欺騙,請致電2398 6396與調查人員聯絡。

(Yahoo)
比300我教游水,打籃球好過la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-4-5 08:49 PM:
比300yen我教游水,打籃球好過la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 傳係呃人結他班既B女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。