<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]
返回列表 回復 發帖

話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]

我有個朋友同我老公係同事, 佢之前自己個老公出去滾, 離左婚.
我安慰佢, 佢報答咁話會幫我睇住個老公. 點知佢賤到搞我個老公不
但止, 仲拍埋4仔報串比我知, 你話呢個世界有冇D咁賤的賤人的

[ Last edited by Rika on 2006-4-8 at 09:12 PM ]
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 06:30 PM:
我有個朋友同我老公係同事, 佢之前自...
你做咩冇啦啦要叫佢幫你睇住你老公既?
我無叫佢, 係傾談中說現在的女人鍾意送上門, 咁佢就話放心我會幫你
睇住個老公, 叫我唔洗擔心有女同事送上門. 係佢自己講, 但竟然......
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 06:40 PM:
我無叫佢, 係傾談中說現在的女人鍾意送上門, 咁佢就話放心我會幫你
睇住個老公, 叫我唔洗擔心有女同事送上門. 係佢自己講, 但竟然......
嘩....如果真係甘既話...
個女人都好沒品喎....甘你依家同你個老公點呀??
殺左佢low,呢d人唔死都冇用la
Originally posted by laupoi098762001 at 2006-4-8 06:44 PM:
殺左佢low,呢d人唔死都冇用la
你唔好亂講呀大佬....一世嫁
哈哈~呢個世界又點會有唔食魚既貓架??
你介唔介意講下今年幾大ar
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-8 06:47 PM:
哈哈~呢個世界又點會有唔食魚既貓架??
我唔食魚嫁喎
決定離婚囉! 個賤人係呢段時間仲做左好多賤格嘢!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。