<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]當你地d friends露點時,你會點樣做?
返回列表 回復 發帖
睇環境啦,如果又索又無人的環境下,幾大都睇飽先
如果會比外人見到的,咪暗示比佢聽囉
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-17 14:02:

你自己染ga ja??
純天然無人造色素,不加防腐劑~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-17 03:22 PM:

純天然無人造色素,不加防腐劑~
黑提老祖
Originally posted by cwleung at 2006-4-17 15:31:

黑提老祖
#28~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-17 15:38:

#28~
迷人pink lady
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-16 17:54:
打死我都唔會同你去游水~~~>.<""
你驚我啜哂d女呀
Originally posted by sas at 2006-4-17 02:36 PM:
睇環境啦,如果又索又無人的環境下,幾大都睇飽先
如果會比外人見到的,咪暗示比佢聽囉
其實都睇左幾分鐘
原先我仲戴住黑超
但係見到咁正既野
即刻除左佢

睇到後尾
小弟弟扯曬旗
怕被果friend
先跳落水

其實下次有機會......
我實提佢

可能仲會被人感激
有下文........hehe
Originally posted by 左輪仔 at 2006-4-17 18:36:

你驚我啜哂d女呀
我驚你啜我嗰兩粒呀死嘢~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-17 22:04:
我驚你啜我嗰兩粒呀死嘢~~
你唔好話比我知,你走左去隆胸呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-4-17 10:28 PM:

你唔好話比我知,你走左去隆胸呀
小心d PAAG~~ 會搞到對奶變形
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]當你地d friends露點時,你會點樣做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。