<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 05:59 PM:

做愛亦可以是表達愛的一種方法
都都係兩種唔同既野黎嫁
Originally posted by 12d3 at 2006-4-23 06:01 PM:

女人成日都要男人讚美,黎感受男方既愛.如果唔用口講,就變成愛撫同做愛.
依種係唔係叫"將說話變作行動"

[ Last edited by cwleung1988 on 2006-4-23 at 06:06 PM ]
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 06:03 PM:

男:既然妳係我女朋友,就應該同...
甘代表左d咩???
個女仔係因為個男仔係佢男友佢先同佢做嫁...
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 06:06 PM:

咁已經俾人搵左笨啦
甘都叫搵笨???如果你講話個男仔唔帶套依件事...
到底係個女仔自己笨....定還是個男仔強迫佢..
我身邊大把手足...都冇同個女仔做嫁...
個女仔一句...我想留返比將來個老公...
甘就咩事都冇啦....如果個男仔係都要做..
個d叫強姦...唔係做愛 ....
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 06:16 PM:

就係女人分唔清楚做愛同愛,加上男人咁衰,所以做愛變成邪惡

至於搵笨果個問題.......小弟不作回答
邊個同你講女人分唔清楚做愛同愛??
同你講落去都冇意思......
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-23 06:19 PM:

女仔笨,男就可以搵?!
don't talk the law with me,不犯法不等於就對!
甘兄你自己個句...版規無寫就代表可以
你唔好有口話人...冇口話自己先得嫁...
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 06:21 PM:

#268個句完來係指女人分唔清楚做愛同愛??
...小弟中文真差...對唔住....
原來可以甘解
仲要係度話比你地知...當時你地當女仔是笨的時候...
你們真的是笨了...無特別意思...
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-23 06:23 PM:

唔明........
算啦...之前既野..小弟如不是必要...都不想再提...
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-23 06:26 PM:

i want to hear.
算啦...就當比少少面比我...過左既野...
下下提返...都冇咩意思...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。