<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-20 11:51 PM:

江湖兇險掉頭走,
肛門推車歡樂來,
九利含冤被ban走,
百曉重生打狗來.
我re boy佬的, sorlysorly
....借問聲一般性病既潛伏期係幾耐?
Originally posted by d228216 at 2006-4-20 11:42 PM:

前面有洞你唔走,
肛門地獄闖進來,
後庭禁區我不走,
湧出屎尿屁齊來.
口舌招尤弟抬頭
雙峰玉乳夾長"九"
水濂洞內存溫暖
後門路窄偏要走
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 23:56:
....借問聲一般性病既潛伏期係幾耐?
乜性病? Aids可以7年; 花柳3個月; 白濁最快, 1星期你就知......
[center]開張大吉[/center]

[ Last edited by garycheung on 2006-4-21 at 12:02 AM ]

Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-20 11:59 PM:

乜性病? Aids可以7年; 花柳3個月; 白濁最快, 1星期你就知......
9哥真係我地港男版ge榮譽性博士~~
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-20 11:59 PM:

即係話七年內轉換性伴侶,都有可能累及無辜的新性伴侶?!
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-20 23:59:

口舌招尤弟抬頭
雙峰玉乳夾長"九"
水濂洞內存溫暖
後門路窄偏要走
條脷冇毛甘國武,
燒你數簿好唔好?
超記老味拼紅腸,
中間分界你冇帽?

[ Last edited by 打狗棒 on 2006-4-21 at 12:35 AM ]
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-21 00:02:

9哥真係我地港男版ge榮譽性博士~~
我自幼睇"姊妹"威威李博士專欄長大, 唔多唔少學到野......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-21 12:09 AM:

我自幼睇"姊妹"威威李博士專欄長大, 唔多唔少學到野......
姊妹,你自己買??
有時見d cover幾正都想買,不過好似好尷尬..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。