<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-4-21 00:07:

即係話七年內轉換性伴侶,都有可能累及無辜的新性伴侶?!
可以咁講, 但係你可以去灣仔鄧志昂醫院去做性病體驗, 或求助社會衛生科, 出份報告, 咁就玩得開心又放心啦。
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-21 00:11:

姊妹,你自己買??
有時見d cover幾正都想買,不過好似好尷尬..
自己買? no la, 係偷女同學的............
Originally posted by garycheung at 2006-4-21 00:00:
[center]:clap...
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-21 12:14 AM:

自己買? no la, 係偷女同學的............
9哥果然醒目!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-21 12:12 AM:

可以咁講, 但係你可以去灣仔鄧志昂醫院去做性病體驗, 或求助社會衛生科, 出份報告, 咁就玩得開心又放心啦。
謝!
但隨口一問:普通紅十字會驗血又可行唔可行?
Originally posted by 12d3 at 2006-4-21 00:22:

謝!
但隨口一問:普通紅十字會驗血又可行唔可行?
應該唔得, 如果得, 仲有人去醫院? 係咪?
9哥
請問一個女仔同佢做
要幾時佢先會好high嫁

Gary叔叔
入一入頑童啊

[ Last edited by gn00987333 on 2006-4-21 at 12:42 AM ]
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-21 00:40:
9哥
請問一個女仔同佢做
要幾時佢先會好high嫁

Gary叔叔
入一入頑童啊

[ Last edited by gn00987333 on 2006-4-21 at 12:42 AM ]
好難講......最好有齊天時, 地利, 人和!!!
天時: 風雨交叉的晚上
地利: 樓梯底或公園草叢
人和: 對手要係一個好似我咁英偉同熟稔性愛技巧的人

咁個女仔就好快會進入興奮狀態。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-21 12:58 AM:

好難講......最好有...
..........................
地利好似好難波
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-21 01:01:

..........................
地利好似好難波
好似地利最易喎.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。