<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-4-23 10:11 PM:

我諗佢未學識己輸乜脾
唔好甘直接啦
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-23 11:27 PM:

Not a big deal, 一教就曉.........
狗哥...有野想問...

石仔個班有個假假霸霸既人(A君) 對成績完全唔緊張 已經諗住讀埋今年唔讀 但係佢又要怕欠功課要留堂,欠堂課留小息,留lunch time 所以成日叫其人幫佢做功課/堂課 你想唔做佢就[兇]你,你真係唔做就打你 你同阿sir/miss講佢就搵人打你 所以個個人都唔敢開口 而因為石仔同佢坐得近 石仔都係其中一個比佢[欽點]既人 佢自己人品極差 只有一,兩個人係同佢真心做friend(同佢狼狽為奸o個d) 其他人都係擦佢鞋,或者份friend 返而A君個死黨又好好人(B君) 佢叫人幫佢做功課 D人都好樂意,唔拒絕 而且佢又唔係咩都比晒人做 有D難度既功課都係比返自己做,唔同A君 咩都比晒人做
狗哥你可以唔可以教石仔 點樣拒絕A君 或者令佢唔會比野石仔做

唔該晒
Originally posted by SCM at 2006-4-25 10:40 PM:

你成篇野copy晒
下 = ='
你想我點問... =3=?
Originally posted by SCM at 2006-4-25 10:43 PM:

冇野
唔緊要...你講就得嫁啦...依家我仲改到喎 =3=
sorsor.. ><
Originally posted by SCM at 2006-4-25 10:45 PM:

真係冇野
okok
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:08 PM:

A君邊瓣先? 定係鱷魚頭老襯底?
依個我就真係唔知...當事人好似唔係度
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:19 PM:

A君有料或冇料, 處理方法會有所不同, 你最好問清楚, 然後我先替你想辦法......
點查佢有冇料?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-25 11:36 PM:

既然大家都係老襯, ...
甘萬一人地有料...甘點算??
Originally posted by 155220 at 2006-4-26 10:07 PM:

我小學果時成日俾人蝦,有次主動出擊,人地整估完我就喊,然後去搵人,條友見到我喊,就以為我真係俾人打,結果校方出手
甘你小學個陣米冇朋友囉.... = =
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。