<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-23 00:57:

小弟飲啤酒....藍妹....4~5"管"就會醉
都唔算差啦, 我一晚最多都係飲一打, 不過唔會醉, 只有少少high........
車1:2 利, Come on 車仔, 入多粒打和踢加時...........
Originally posted by qweqweqwe at 2006-4-23 12:18:
狗哥...."我思故我在"  的真正意思係dim nei ?
"我思故我在"是法國哲學家笛卡兒的哲學命題。譯後是「我思想,所以我存在。」意思是認為當我在懷疑一切時,卻不能懷疑那個正在懷疑著的「我」的存在。因為這個「懷疑」本身是一種思想活動。而這個正在思想著、懷疑著的「我」的本質也是一種思想活動。 這裡的「我」並非指的是身心結合的我,而是指"獨立存在的心靈"。
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-23 14:23:
強 ---打狗棒...
Originally posted by sherryliu at 2006-4-23 04:20:
What is the purpose of this post?
Nothing special, just bullshit anyway...........
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 14:34:

九叔知否人類有史以來首次肛交是何時的事?
我真係唔知, 願聞其詳.........
Originally posted by d228216 at 2006-4-23 15:34:

有句說話:
Women will use sex to exchange everything, Men can use everything to exchange sex.
有道理........
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 15:36:

男人天生注定俾女人玩
吓, 從來只有我玩女, 冇女玩過我喎.......
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 15:39:

女人用性可以攞走男人既一切
此句只適用於"冇定力的男人", 你諗深一下, 個個女人都係兩個波, 一塊田, 只是樣貌有所差異罷了, 有乜咁巴閉? 我在歡場幾索的女都見過, 咪又係為左一千幾百蚊幫我吹兼扑埋? 有乜咁巴閉?
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-23 15:48:

why u say 巴閉?they have not say they are 巴閉
i hope u can 尊重 woman
我一向最尊重女人, 我次次都俾足錢, 冇食過免費餐架.......; 你估你日日作埋咁多侮辱女人0既色文就叫尊重咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。