<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-5-4 21:29:

cut it to me
no need to cut, you blow them all~
清揚你繼續鬧啦~
Originally posted by 155220 at 2006-5-4 21:34:

唔同佢玩
#174~
Originally posted by CHECSS at 2006-5-4 21:36:

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
C仔,#174!
Originally posted by CHECSS at 2006-5-4 21:40:

there only have me
除左嗰度你無掟去!
呢度係清揚專用~
Originally posted by night at 2006-5-5 00:22:

咁就好易講得通啦
..................
版友night言之有物,對清揚循循善誘之餘亦懂得以客觀理性態度分析,小弟讚同~
(打到手累有回報咖~  +4~ )
Originally posted by night at 2006-5-5 01:03:

我真係好希望清揚放下他的怒火啊
我何嘗唔係呢............
清揚係我知己,ab仔&brightlee 同我又係老友,手心又係肉手背又係肉.........我都唔知講乜好~
唉~費事講多錯多.............唯有希望喺適當時間幫佢地調停到啦~  
homan~你亦講得好好,+3~
sport 版嘅朋友,好好同清揚傾傾啦~
Originally posted by alan123boy at 2006-5-5 20:39:

我都支持!吾撚啱傾咪咪撚同佢傾!駛咩走呀!
死佬alan兄作死你呀咁睇我~~~~~
你同清揚兩隻牛盲舂舂都唔諗吓我係乜人~~~
嬲埋你添呀死佬~
這幾天,[港男俱樂部]發生了一些不愉快的事情,涉及版主及版友之間的關係,而且沒完沒了,開頭小弟亦只希望當事人發洩過後一切回復平靜,但似乎事與違............經過幾天冷眼旁觀後,小弟想表達一下自己對整件事的看法:

"凸"這個字,在中文當然是解作凹凸崎嶇、不平坦之意;在英文簡直是不知名符號一個;而在網上世界多種符號入面"凸"是什麽呢?sorry~ 我唔識。但若"凸" 加其他符號例如:凸>.<凸 係乜呢?咁小弟就會認為係一個公仔好激氣比兩隻中指我嘆咯;當然,觀點角度同個人情感係好主觀、好講自己喜好嘅一件事,既然係咁,又從何可以提出何謂絕對啱、何謂絕對錯呢?

不過,作為一區版主,小弟絕對深信EF之內所有版主都以版友利益、版區質素為大前題;正如小弟之前所提及,若然版主觀點、版主角度覺得一件事係會有損該區,出言制止確實應該,否則何需版主負責管理?而如果版主出言制止就視為不公,咁究竟所謂公平又係乜嘢一回事?

試想像如果有人post偷拍小弟提出警告,對方以極大反應表示反對,而且仲口口聲聲表示此為另一種文化,咁小弟又係咪錯呢?同樣地,sport版所涉層面極廣,包括心智未成熟喜愛體育嘅幼齡member,佢地確實亦可能受到影響,試問若然各位會員身處版主之位又會點處理?

國有國法、家有家規、版有版律,做會員有乜事拍拍手就走,相反版主有乜風吹草動就要收拾殘局,固中滋味真係有苦自己知;清揚,你口口聲聲話ab仔同brightlee兩位版主針對你,sorry,喺此事上面小弟完全見唔到,反而其後你喺sport版辱駡佢地 (包括嗰幅食蕉圖),搞搞震 (dxxx個簽名post) 小弟就真係睇到;而ab仔同brightlee呢?佢地除左選擇緘默之外,有無反脣相稽過?有無扣過你分?有無ban過你a/c?咪同我講佢地奸扮無辜,如果佢地咁又係叫錯,咁小弟真係唔知乜嘢叫啱喇~
牛脾氣還牛脾氣,作為會員你好應該服從版主指示,版主要求你唔滿意可以唔玩,但唔好係咁鬧人,呢個世界無話邊個欠邊個,比返小小風度得唔得?(咪同我玩幼稚話唔知乜叫風度、唔鐘意比乜風度之類呀吓~)

至於其他版友,喺呢個post入面我真係睇得好清楚邊d 係真係為清揚着想,邊d 真係煽風點火推清揚去送死當睇戲;想問問各位如果你係清揚自己你會點做?如果你個立場真係咁堅定咁支持清揚的話,ok~ 小弟欣賞你,麻煩你去陪清揚去踩人地sport 版啦,有乜冬瓜豆腐小弟應承會幫你"收屍"~ 但如果你個立場係有事就縮有火就撥牆頭草兩邊擺嘅,唔該你同我乖乖地自動摺埋,否則我一定會比你知道乜叫無運行!

[港男俱樂部]同[sport 版] 都係EF嘅一部份,互相不可取代! [港男區]固然係"文字不設防",但亦唔等於係"反其他區反版主"基地!大家有不滿可以呻、有乜其他區唔得嘅嘢[港男區]都可以比你地做,但凡事有底線、亦都要適可而止。

P.S.  忠言逆耳,小弟深明此道理;清揚你有乜唔滿意小弟就隨便插,我情願你嬲我都唔想你咁死牛一邊頸、更唔想你比人利用當小丑咁舞!唔好再為呢件事糾纏落去喇~

再 P.S. 其他人唔好再亂比意見,唔該!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。