<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-5-7 22:31:
1.我的圖形不是粗口,只是班廢柴以為自己系主教胡亂判定

2.班廢柴是在warn了我的後天才說明凸-_-凸此符日後也是粗口,即系話在之前並沒有就系凸-_-凸此符粗口的規則,那我的warn亦冇可能在佢warn我那時生效

3.事情鬧大後只顧自己名聲,開個白痴及毫無公信力的post去將一切罪名加諸我身上,又講埋D帶有恐嚇性旣宣言叫各版友日後不要挑戰權力,版主就系一切權力,唔服就死梗

4. 我在被warn之前已在Sports討論版多個post張貼凸-_-凸此符,為何要在當天給warn我???
是太忙、冇留意還是朝令夕改???
小弟以版主分份reply:

1.圖形是否有粗口感覺,非常主觀,總無可能觀點一致,但版主有如此感覺亦非常正常

2.凸-_-凸的出現令版主發現版規出現漏洞而需要修正,未修正之前為免情況惡化所以要先出warning避免凸-_-凸繼續出現

3."開個白痴及毫無公信力的post去將一切罪名加諸我身上" <----非常主觀的一個point
   "又講埋D帶有恐嚇性旣宣言" <----都係非常主觀的一個point
   "叫各版友日後不要挑戰權力,版主就系一切權力,唔服就死梗" <-----極主觀的一個point,版主權力確實比會員大,一區嘅運作亦確實以版主"馬首是瞻"

4.好有可能忙中有漏..........而版規不時修改亦無可厚非,[港男俱樂部]版規亦好多時改完又改...........
Originally posted by 清揚 at 2006-5-7 22:53:

What Smell is it???
not bad~
Originally posted by 清揚 at 2006-5-7 22:58:

好一個白痴,
,what is this???
一個"問侯"咯~
(白痴物白痴咯,你又唔係第一日識我,有乜所謂~ )
本來sport版版主無打算回應任何問題以免話題繼續惡化,但既然清揚你有疑問,以下係sport 版版主就清揚你個問題嘅回應:

"我首先要表明一樣野,就係點解初初唔警告清揚用果個符號呢,就係因為見佢唔係成日用,事態未算嚴重,但如果佢係討論緊既時候都冇啦啦加呢個符號的話就需要警告,因為佢以為版主唔理所以就放肆係唔係都用,我地可能冇第一時間就警告佢,但都係見件事未嚴重所以先唔警告佢"
Originally posted by 清揚 at 2006-5-7 23:26:

呢個系我給廢柴既信息:
係咁比蕉人食,你做果欄咖?!
Originally posted by 清揚 at 2006-5-7 23:26:

唔比ar???打我ㄚ
同你打物盞比你撻死....................
Originally posted by ckyckk at 2006-5-7 23:34:

不如比你屌我算啦
嘩~~~  雞仔終於講出心底話........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。