<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖

生死關頭,boy請盡幫~

boy~
我相信我同我女朋友ge問題你都知唔小~
係呢到~
我簡單d咁講問題ge point比你知~
1.我好唔鍾意佢對我有種好唔自在ge感覺,有親d咩事就話分手...
2.佢好怕比佢d朋友知道佢大過我....
3.佢話我太過緊佢....
4.佢好易發脾氣...
我唔講咁多如果唔係有排我打~
我略略講下~
佢話我太過緊佢 e.g.有一次佢朝早8:30要去上公司training
            我起身後,係咁打比佢,之後佢仲話我,使唔使丫~
            話佢唔聽我電話就知佢上堂中,我都唔知點好,講佢
            又唔明,我有問返佢如果佢係上堂前話聲我知就唔會
            咁.但佢只識一尾話我==
有好多野同佢嘈親,明明係佢唔岩,我同佢講親,佢就話咁唔鍾意咪分手low~
咁我可以點~??佢心情好ge時候,佢都冇咩野,但心情唔好就好小事都嘈到隻
鬼咁~我d朋友&佢d朋友都話睇得出我好愛佢,但有咩用/.\
boy,我真係真係好想留住呢段感情~
唔該你幫下我手~
盡量可以就打比我la~
我同佢講左搵人大家好聲好氣咁坐低傾下~
教下我應該點同佢講丫~
boy=南宮夫人信箱, 兄弟, 你問啱人啦.........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-9 16:20:
boy=南宮夫人信箱, 兄弟, 你問啱人啦.........
死仔.....................
KKBoy,有幾生死關頭呀?

唉~你成熟小小先再問我啦......................
你知唔知你犯緊男人大忌婆媽呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-9 20:03:
KKBoy,有幾生死關頭呀?

唉~你成熟小小先再問我啦......................
你知唔知你犯緊男人大忌婆媽呀~
x2呀.....
成熟d啦

兩個人相處係藝術(偽術)o黎o架, 太鬆太緊都會死得好快

如果我係o個個女仔~我都會係咁~

佢o既行為亦都好正常~極正常~

Originally posted by AWU at 2006-5-9 20:12:

x2呀.....
成熟d啦

兩個人相處係藝術(偽術)o黎o架, 太鬆太緊都會死得好快
好彩我死極都死唔去~~~
Originally posted by KKBoy at 2006-5-9 04:17 PM:
boy~
我相信我同我女朋友ge問...
條女擺明吃硬你﹗你越軟條女越易“起火”﹗再加上條女知道你愛佢多過佢愛你。。。。 條女無100%投入

軟硬兼施啦﹗

一段感情無可能一方永遠係受﹐另一方永遠係給。。。(放風箏嘛 )
Originally posted by KKBoy at 2006-5-9 04:17 PM:
boy~
我相信我同我女朋友ge問...

你已經墜入左 => 好想留住呢段感情 => 越投入愛佢 => 越緊佢 => 越煩佢 =>
越無男子氣概 => 越唔成熟 => 越婆婆媽媽 => 越唔信任佢 ==========>
呢個惡性循環啦.

KKBoy, you see?
咁簡單嘅道理個個都知係你唔知............我諗你真係有好好檢討一下自己嘅必要~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。