<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-11 01:22:
豬兜boy~~豬兜boy~~豬兜all the way~~~~

(曲用Jingle bells)
河邊有隻羊~河邊有隻象~河邊有隻coolala~好似你咁樣~~~~

(曲still用Jingle bells)
Originally posted by gn00987333 at 2006-5-11 01:14:

好明顯你踩緊我啦
哇~~
又關你事?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-11 01:34 AM:

哇~~
又關你事?
你冇女
我就一定冇女啦
你仲唔係踩我
Originally posted by gn00987333 at 2006-5-11 02:09:

你冇女
我就一定冇女啦
你仲唔係踩我
呢d 物同病相憐咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-11 02:16 AM:

呢d 物同病相憐咯~~~
唔知係唔係真啦你
我一日有幾可打比佢~?
佢食lunch一次~
佢放工同回家後各一次~
我琴日佢回家後我冇打過比佢~
之後我合左一陣~
2:30到起左身~
佢又冇@我又冇打比我~
搞到我自己擔到成5:00先訓返/.\
Originally posted by KKBoy at 2006-5-11 12:13 PM:
我一日有幾可打比佢~?
佢食lun...
唉~~可悲﹗﹗

你掛條女但條女唔係幾掛你。。。。條女覺得有無你在身邊都好似無分別。。。。。可以肯定條女要ge野你俾唔到。。。反問你﹕你要ge條女俾到你嗎﹖

當大家係一段感情找不到方向就要大家傾下啦!

癌症末期﹗

Wish you Good Luck!!
Originally posted by KKBoy at 2006-5-11 12:13 PM:
我一日有幾可打比佢~?
佢食lun...
KK兄, 咁即係話你女友根本冇打過俾你....

咁樣落去, 你永遠都只係弱者, 會俾佢恰死架
恕我直言, 佢而家咁樣情況, 9成係俾你"種"懷架老兄...

如果你真係好愛佢, 冇左佢唔得, 而你又甘心咁樣, 咁我就唔勸你了
如果你想求變, 記住:

忽冷忽熱

你諗下, 有d野即使係好好, 但係成日都係咁的話, 會變dry晒架...

餐餐魚翅你都dry 啦......
道理就係咁~
我一日有幾可打比佢~?
佢食lun...
唉,希望個女仔會掛住你啦
如果唔係就多數都冇機會嫁啦
boy~
佢而加係好想分手咁~
我約左佢等佢放假~
大家好好地傾下~
我應該點同佢傾~??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。