<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Xtravagant X Deathman X Elric 常樂軒(超技術運動會員共進互片區)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-30 12:16:

點會叫你食自己
你又系人,我又系人,好公平既,人系動物就有肉
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 12:17:

你有壓力﹐我有壓力﹐你做乜挑'引'我啊~

我絕對會係偷拍果個lor ...
我絕對會係兜鎚Dup佢果個
我會同Uncle講"隻Dup就隨時,弟個我唔Dup,系Dup你"
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-30 12:29:
仲乜今日又用番死人頭o既
你好OUT
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 12:36:

以你既眼光﹐你老老實答我 : BERNICE妹妹索定吾索 -

a) 索
b) 不願置評
c) 吾索

喇我沒為難你架﹐3選一, 你簡一個就OK
其實乜叫索
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-30 12:37:

清揚?
殊~!!!!
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 12:40:

即果晚比你見到'蝦蝦姐姐' ﹐你會覺得"正wor" - 可以比到你呢種感覺既女仔就稱之為'索'
who???
最好比D公眾例子

[ Last edited by DEATHMAN on 2006-5-30 at 12:50 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 12:49:

響"唉..............."果個POST比你見到果個
哦~那種便是索????
那麼靚呢???
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 12:57:

你放過我吧啦~~~ haha
我問左BOSS個助理喇,佢話索堵系36-24-36,靚即系樣喎
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 13:01:

哈哈 ok o甘你當我問Bernice 妹 leng ng leng la ...

1) leng
2) 不願置評
3) ng leng ...
1) LA,唔靚Freddy飛左佢la
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-30 13:10:
Freddy 係咪好靜架,吾多見拒既
你唔見但我見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Xtravagant X Deathman X Elric 常樂軒(超技術運動會員共進互片區)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。