<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 幫幫我ar~~
返回列表 回復 發帖
佢話我知佢鍾意我個時佢未想放棄既,
係之後既事......講得好,確是timing 問題
homan~ 簡直係戀愛專家~

高生, 對於你呢條timing o既問題, 我只好說一句"天意弄人"......
而家我對呢d問題已經睇化了....... 有d看破紅塵o既感覺~
就算有幾好o既女仔o係身邊, 我都比自己呢種消極的態度打消追女仔o既念頭..........唉
對唔住, 我幫唔到你仲要講風涼說話......
忽然好想加分...........
Originally posted by 高佬正傳 at 2006-6-3 12:11 AM:
bro, 依家情況點 ?

評估下形勢先做野,
(最好揾到冇咁有feel 既原因啦)

盡量表現自己既優點 (唔好咁刻意wo, )
佢想要既就俾佢 (ex: 中意人吹水米同佢吹law)
盡力令佢對你有番多d 好惑

同佢一齊, 最好營造到大家都好開心咁,
加油呀 brother !

同佢d friend 熟唔熟, 必要時可以搵佢地收下風,
或者幫下手

最佳時機雖然過左, bro 可以積極翻溝, 盡力做第二果timing 出黎 !
Originally posted by 高佬正傳 at 2006-6-3 12:11 AM:
高兄, 其實係咪真係中意人架 ?

定係有女送上黎, 諗下諗下先覺得中意 ?
Originally posted by yeahchan at 2006-6-3 03:53 AM:
homan~ 簡直係戀愛專家~

高生, 對...
bro,  大把高手唔出聲者,
我依d 貨色點可以叫專家 ???
係度吹下水偷下師jar

bro 睇化左咁勁 ?

有女都唔去
應該都溝過唔少女,  
覺得溝女次次都差唔多
所以費事攪咁多野 ?

抑係d 女多得滯,
(好似食野咁, 食得多都厭)
睇化晒 ?
Originally posted by homan~ at 2006-6-3 10:43 AM:

bro,  大把高手唔出聲者,
我依d ...
可能由細到大都o係女仔堆生活~
同d女仔都算fd, 所以知道佢地好煩........
我絕對係真心喜歡佢嫁~
Originally posted by 高佬正傳 at 2006-6-3 01:42 PM:
我絕對係真心喜歡佢嫁~
既然係咁~
你不如同佢三口六面拆掂去.......
再或者做好多野比佢睇你有幾緊佢, 有幾愛佢~~~但係唔好咁快同佢講你愛佢住~~
要令佢有個內心o既掙扎, 之後再落力d~
希望la
佢對我都好淡r
Originally posted by 高佬正傳 at 2006-6-3 02:24 PM:
希望la
佢對我都好淡r
你叫佢出街, 佢理唔理你 ?

你要俾佢知, 你真係中意佢同關心佢,
唔係有女就上果d

依家timing 唔match,
會事倍功半架
不過, 既然高兄中意佢,
追番先啦,
得就有so, 唔得米第二果law

溝一條新女,
仲易過翻界
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 幫幫我ar~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。