<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 希望大家幫到我~love
返回列表 回復 發帖
要見到佢起馬都要11~12個鐘頭~~~~
咩個女仔唔係住係香港咩?
係呀!
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-23 10:14 AM:
我昨日同佢表白
原來我輸既原因係同...
我同前女友分手既主因都係因為 "Distance"
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-23 10:14 AM:
我昨日同佢表白
原來我輸既原因係同...
勇氣,不幸 +2
Originally posted by cgdmzlam at 2006-6-24 08:33 AM:
要見到佢起馬都要11~12個鐘頭~~~~
都好遠下~
我個 case 得4個鐘機程都唔得
你十幾個鐘,機會都好微,同佢 keep in touch 先啦
話唔埋有轉機呢
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
多謝Rika 見習板主
祝你早d做到板主拉~
呵呵~~~~~~~~~~

我依嫁追到佢啦~~~~~~~~~~^^
不過就無乜話題咁樣~
不過都努力~~~~~~~~~~~

世間上咩人都有
世間上最長既距離 唔係  兩人住得很遠很遠
而係我站在你面前  而你不知道我很愛你

世間上最短既距離 唔係  兩人手牽手在一起
而係兩人既心都掛住對方!!

哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-23 02:26 PM:
多謝Rika ...
恭喜晒 !!!!

比心機一齊啦 !
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-23 02:26 PM:
多謝Rika 見習板主
祝你早d做到板主拉~
呵呵~~~~~~~~~~

我依嫁追到佢啦~~~~~~~~~~^^
不過就無乜話題咁樣~
不過都努力~~~~~~~~~~~

世間上咩人都有
世間上最長既距離 唔係  兩人住得很遠很遠
而係我站在你面前  而你不知道我很愛你

世間上最短既距離 唔係  兩人手牽手在一起
而係兩人既心都掛住對方!!

哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
衰仔
係度晒幸福 ?!

哪里哪裡.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 希望大家幫到我~love

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。