<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意咗工作上的同事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Shing at 2006-6-28 11:18 PM:

佢有男朋友呀!!!!
shing哥
其實佢有男朋友姐
唔代表你唔可以作出任何令佢知道你對佢有意既舉動

不過從你「佢有男朋友呀!!!! 」呢句睇得出
你追佢既最大顧忌係佢有男朋友
你可以用另一個諗法去諗既
你去追佢
唔代表破壞人地幸福
只係俾多一個choice佢
最終佢點揀…是佢既事吧
如果佢地感情真係全無問題,你點追都追唔到,你唔會破壞到佢地感情
如果佢地感情係有問題既,你的出現也只不過是幫佢提早解脫

唔知咁樣你會唔會好過d,放膽d?

試過然後失敗,無話可說...
未試過而淡之,日後後悔...

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-6-29 at 04:22 PM ]
Originally posted by Shing at 2006-6-22 06:36 PM:
同之前女朋友散咗,而佢係我嘅同事,佢...
bro,

有又點 ?
有唔可以追架咩 ?

最緊要bro 過到自己果關, 做第三者je

有d 女有仔就唔受其他仔溝架啦
有d 就唔係, 反而從中選果好d 既tim

佢同條仔一齊幾耐 ?
佢係邊種女仔先 ?

有女溝你,
你唔受溝, 會唔會唔同人做friend 先 ?

so, 溝唔到唔使驚冇friend 做架
頂多冇咁熟者
Originally posted by homan~ at 2006-6-30 09:50 AM:

bro,

有又點 ?
有唔可以追架...
但願如此
Shing
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-6-29 04:20 PM:

shing哥
其實佢有男朋友姐
唔代表...
咁如果佢地感情冇問題, 但你又真係好鍾意個女仔, 咁應該...就算我唔係同佢一齊, 只要佢開心就得?
定一話暗示俾佢知, 等佢考慮下你呀?
Originally posted by 艾力克 at 2006-7-2 06:04 PM:

咁如果佢地感情冇問題, 但你又真係好鍾意個女仔, 咁應該...就算我唔係同佢一齊, 只要佢開心就得?
定一話暗示俾佢知, 等佢考慮下你呀?
我會同佢繼續做好朋友,知己
培養感情
至於話唔話/暗唔暗示佢知…
真係睇你自己點諗

我自己黎講,明知暫時無可能,都會講
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-7-6 12:44 AM:

我會同佢繼續做好朋友,知己
培養感情
至於話唔話/暗唔暗示佢知…
真係睇你自己點諗

我自己黎講,明知暫時無可能,都會講
我已經放棄啦!!!
Shing
Originally posted by Shing at 2006-7-6 06:59 AM:

我已經放棄啦!!!
我都係
Originally posted by 艾力克 at 2006-7-6 08:03 PM:

我都係
Why?
Shing
Originally posted by Shing at 2006-7-6 08:04 PM:

Why?
鍾意咗工作上的同事, 但佢有男朋友, 諗左幾日之後, 就算鍾意都決定放棄
你個case都好d呀, 我同佢只係普通fd咋
Originally posted by Shing at 2006-7-6 06:59 AM:

我已經放棄啦!!!
why?????

唔試下先 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意咗工作上的同事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。