<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-7-8 05:59 PM:

ok
juz say example:

4分高路斯,普度斯基,,波力克, No 1st goal scorer.

只要一中就有6分

is that right?

also what if the 1st goal is a own goal??

sorry for many questions i juz wanna make sure i get the rules correct and others understand the game more thx!

4give me if the above questions had been asked b4!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by harvey22 at 2006-7-8 06:24 PM:

juz say example:

4分高路斯,...
own-goal 唔計架
如果仲有入球, 第2球先叫首球

4分高路斯,普度斯基,,波力克, No 1st goal scorer.

只要一中就有6分

is that right?

right~
own-goal 唔計
不加不扣
如果我 first scorer 揀 a,b,c; 入球o個個係 d, 咁我應該扣3分啦

但如果c唔係正選球員, 咁應該扣2分定3分呀?
唔好意思...想問問幾時有分加?...

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-7-9 17:26:
唔好意思...想問問幾時有分加?...

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
等下la,Boy板主得閒先可以+架,總知有拖冇欠
Originally posted by 艾力克 at 2006-7-9 00:01:
如果我 first scorer 揀 a,b,c; 入球o個個係 d, 咁我應該扣3分啦

但如果c唔係正選球員, 咁應該扣2分定3分呀?
3分
Boy Boy 大皇 ~~~

D 游戲係咪版主或者金牌會員先開得架 ????

我呢 D Small Potato 開唔開得架 ???
我都係想開足球呀 ~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-8-20 at 10:43 PM ]
Originally posted by hugh090702 at 2006-8-19 11:54:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124351
要估埋球隊???
唔駛~
以賽事總入球為計,3球或以上為大,3球以下為細
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。