<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 25-6-2007 15:47:

為防個個爭住開,完左先分。導絕騙金行為!
邊個夠膽同個除緊褲既爭手指公? 真係未見識過 "窮惡" 既威力呀~~~

我等你 KaKei.....你千祈咪比少指公我..... 我依足 BoyBoy 以前指公數量咖~~~
點玩嫁?
冠軍: +6-10
亞軍: +4-8
季軍: +3-6

最尾: -3-4 or -2-4
低過2,000: 每個-2

最尾+低過2,000: -5-6 (-4-6)

俾左個range你揀
有疑問
搏FUN攞彩系列 (紅魔訪亞第一擊-浦和紅鑽 對 曼聯) 估波膽
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=155526

下注2分者只能選擇一個波膽,下注4分者能選擇2個波膽, 下注6分能選擇3個波膽,如此類推,最大下注額為6分,即最多可選擇3個波膽,只要命中便能得到6分
意思係每買1個波膽就即係落左2分注?
咁如果買3個波膽用左6分,中左都係拎番6分,咁買3個波膽咪實冇得賺???
還是我有誤解?
Originally posted by autod at 2007-7-12 23:10:
有疑問

意思係每買1個波膽就即...
你買6分即係可以估3次波膽 咁你中獎機會咪大左
估3次波膽 一個都唔中先扣6分   3次中一個都加你6分

我想問特別備注:浦和紅鑽為主,曼聯為客
意思係咪左邊分數為紅鑽 右邊分數為曼聯      紅鑽0:2曼聯  
定係唔估隊名
Originally posted by head at 2007-7-12 11:26 PM:

估3個,中同唔中前後爭12分?
我既理解係落注即係未開波已經用左出去.....即係估3個既話未開波先暫時 -6....

即係...估中唔係"賠6分",係無論如何總結都係 +6.... 係咪咁既意思

[ Last edited by autod on 2007-7-12 at 11:38 PM ]
我都好亂!所以我冇下注!
係唔係head兄個講法啊??
Originally posted by autod at 2007-7-12 23:10:
有疑問

意思係每買1個波膽就即...
de

[ Last edited by kakeidevil on 2007-7-13 at 07:07 PM ]
Originally posted by head at 2007-7-12 11:26 PM:

你買6分即係可以估3次波膽 咁你中獎機會咪大左

我想問特別備注:浦和紅鑽為主,曼聯為客
意思係咪左邊分數為紅鑽 右邊分數為曼聯      紅鑽0:2曼聯  
定係唔估隊名
上面講岩晒~~thx head~
下面都岩~
因為前者主場嘛
即係 左面果個比分就係紅鑽既   右面就係曼聯啦
我地要估埋隊名咖~
0:2就係曼聯贏..2:0既話就係紅鑽贏
Originally posted by autod at 12-7-2007 23:10:

意思係每買1個波膽就即係落左2分注?
咁如果買3個波膽用左6分,中左都係拎番6分,咁買3個波膽咪實冇得賺???
還是我有誤解?
我以前玩咁多次首球都無問題...... =.= 你班友都唔知係玩EQ定係真係咁多疑問....... =.=

Let me list out all the possibilities :
假設賽果最終為 "0:2" (根據馬會,客隊為曼聯)......

Possibilities 1: 買左    "0:2" 之個波膽   ------------>  
Possibilities 2: 買左    "0:2" 之個波膽   ------------>  
Possibilities 3: 買左    "0:2" 之個波膽   ------------>  
Possibilities 4: 買左包括 "0:2" 之個波膽   ------------>  加六分
Possibilities 5: 買左包括 "0:2" 之個波膽   ------------>  加六分
Possibilities 6: 買左包括 "0:2" 之個波膽   ------------>  加六分

明未呀死佬???

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-13 at 07:06 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。