<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-29 10:09 PM:

得,你開呀
好!今次開咩好?
估波膽我驚..
定就咁玩主客和?
Originally posted by eqhigh at 2007-7-29 23:31:

好!今次開咩好?
估波膽我驚..
定就咁玩主客和?
波膽難估啲~
主客和夠簡單

[ Last edited by kakeidevil on 2008-5-23 at 10:29 AM ]

500 x 442 PIXEL下載

Happy Brithday.mp3 (1.7 MB)

Originally posted by kakeidevil at 2007-7-29 11:47 PM:

波膽難估啲~
主客和夠簡單
好..我就開主客和啦~~~~~~~~~~~~~~~~

你遲d幫我整番高亮啦~
個文盲上上一入嚟就攪寸party,鑊鑊落飛都改咗N次,唔該揾人處理吓好喎!!!
加減分方法如下: [更新]

冠軍: +8
亞軍: +6
季軍: +4
最尾: -2
多過7,000: +4
多過5,000: +2
少過2,000: -2

(range from -4 to +12)

[center]8月份成績表[/center]

冠軍: chrislovegill +8
亞軍: 小強 +6
季軍: ronja +4
最尾: 勇勇 -2
多過7,000: chrislovegill, 小強, ronja, mhkk +4
多過5,000: feuosma, 艾力克 +2
少過2,000: locklock, jimjim12, abcde1918, 勇勇 -2

chrislovegill: +12
小強: +10
ronja: +8
mhkk: +4
feuosma: +2
艾力克: +2

勇勇: -4
locklock: -2
jimjim12: -2
abcde1918 -2

thx kakei & E.D.

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=104#pid2323390

[ Last edited by 艾力克 on 2007-9-1 at 03:08 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 1-9-2007 12:10:
[center]8月份成績表[/cen...
有邊個會加分俾我 ???
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-1 12:10:
[center]8月份成績表[/cen...
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 19:41:

有邊個會加分俾我 ???
各+6 ~~~~~~~~~~~
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
我都好慘比人扣左4分
又有冇人加番分比我啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。