<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-4 23:33:

裸跑1倍50~
kakeidevil裸跑1倍100~
(要係喺賽事入面呀吓~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-7-4 at 11:35 PM ]
咁BOYDWAN喺屋企裸跑幾多倍?
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-4 23:40:

裸跑wo......1倍50咁少
咁我買決賽有個boy裸跑2pt
boy裸跑1倍1000~
多謝你兩分先~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-4 23:42:

多謝你兩分先~
放長雙眼看吧!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-4 11:42 PM:

多謝你兩分先~
電視影唔倒唔代表冇
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-4 23:49:

放長雙眼看吧!
要放幾長呀?
10000米?10年後?
Originally posted by 艾力克 at 2006-7-4 23:53:

電視影唔倒唔代表冇
電視影唔倒當無咖喇,無證據嘛~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-7-5 12:35 PM:
5,足球比賽只會計算法定時間。(互射12碼的比數不計,加時亦計算法定時間),而籃球比賽則會計算OT。比賽若被腰斬考眼光亦會作取消論
不如下次改做只會計算法定時間90分鐘
Originally posted by garycheung at 2006-7-5 12:38:

不如下次改做只會計算法定時間90分鐘
要有充份理由,因為這是game,規則自然與賭波不同
而且規則已例得十分清楚,可以話毫無取巧,為何大家不看清楚先呢???唔明咪問low???

在港男娛樂---足球搏FUN攞彩系列(世盃4強法國 vs 葡萄牙)波膽
遊戲方法:
每位會員只需留言並以紅字說明看中那個比數和注明以多少積分投玩此遊戲【由1分,2分或5分】  ,估中可得到分,相反則要扣減該數目積分。
注:下1分注可賠2分,下2分注可賠5分,下5分注者請自備兩個回覆,因為可賠10分

已放大紅字一清二楚,但何解還要有人下5分注還要出一個post,我想派多D分出去等大家開心D也不行.........

[ Last edited by DEATHMAN on 2006-7-5 at 01:01 PM ]
哈~新試玩大家都有小小混亂好正常嘅............我相信大家熟習哂之後問題會迎刃而解~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 13:34:
哈~新試玩大家都有小小混亂好正常嘅............我相信大家熟習哂之後問題會迎刃而解~
修例後已杜絕了混亂,而賠率及下注數亦相當合理
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。