<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-23 01:16:
"搏FUN攞彩系列" 游戲 首名入球 部分
追加 "無首名入球" 賭注 ~
"無首名入球".........?
係咪即係貼中邊個入球都有分加?
無所謂,一試無妨~
加油,唔好白費原創老友佢一番心血,我一定支持!

喂~~~~揾個人出賽果呀~~~~要加分呀~~~~
Originally posted by teramishu at 2006-9-12 12:00:

大皇,小弟都...
why not?
go ahead~
Originally posted by teramishu at 2006-9-16 18:06:
版主大皇,小弟同另一位小弟,自由神有个小小提议。。。
希望可以开一个 '26FUN 睹球中心'。。。

虽然话睹,唔係好野,但小睹就可以怡情。。。
最主要个目的係要被大家有个交流同分享心得ge地方。。。
可能可以帮到一 d日输野输ge会员!
好多人输左都唔知发生乜野事!
呢到就可以帮大家解答一下!

同人交流之后,想法都唔同晒,尤其是两岸三地睹球方法唔同,会有好大帮助!
希望可以凭住大家多年来睹球心得来帮帮有需要ge人!

版主大皇 成全!
teramishu,賢,duff:
'26FUN 睹球中心'(用"睹"而唔用"賭",好! )絕對無問題 (你地都預左我唔會有問題咖啦~ ),只需留意以下幾點:

1) 先喺#1 列出中心開設目的,同開出指引
2) 唔好出現賭博賠率,球隊往績就無問題
3) 交流心得固然最好,大家有傾有講,好事
4) 要多d update 對賽球隊資料,留意有無會員有新問題,培養一份氣氛

有任何問題,我會幫你地跟進,你地大家傾傾點做先 (其實真係一件好事,大家有商有量去build up 一個 idea ),可以喺[頑童]開個新post 作臨時基地,放心去做啦~

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-9-16 at 06:52 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2006-9-16 18:48:

呀!大皇!
oh~sorry~~~
edited.
揾位版友幫手計計分,唔該哂~ ^^
Originally posted by teramishu at 2006-9-19 01:05:
版主大皇...
ok~
but I will reply tomorrow, any problem?
samuriapoon, appreciate abt your honest, we have learn more.
although it's not fair, but your information is worthful enough for our improvement.
thx indeed, +4

Duff, flawless explanation, good job~
+6
Originally posted by harvey22 at 2006-9-26 21:11:
i think once u place the answers in , then can't change!
rite? this way ppl will think twice b4 doing anything and it won't cause any confussion~
absolutely correct!
time to make it clear~
I will do a new format and give some new instruction, hope this can help~
小弟都知開game好花心思,亦唔係一件易事。
公佈賽果/計分更係心力交瘁,好辛苦。
呢d 分唔易賺!
既然,[Sport Section] 唔方便開game,喺[港男]開,無問題。為左可以令大家更受惠,人人有分攞,請開game、公佈賽果/計分 嘅版友以後遵守以下規則:

小弟發現呢排開始有人争住計分.........尤其係一 d 平時唔多見人嘅版友都好熱心咁幫手,
好大可能因為係幫手計分有分加,本來係好事!但為免將來會產生抝撬同導致混亂,可以長玩長有更公平,小弟決定先小人、後君子,開出規矩:

各版友請大家輪流開足球game、例如每人只可每隔七日(一星期)開一個game,等人人有機會。
公佈賽果/計分亦同上,只可只可每隔七日(一星期) 參與一次,想參與人士請於開game 後24小時內於該post內提出,先到先得。

老實講,有邊個唔想攞分...........如果大家都輪流有分攞,就皆大歡喜~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。