<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我咩都肯!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-7-29 02:02 AM:

真人!?又話生癌走左既??
咦~話時話,而家農曆七月喎.....唔係咁猛呀嘛
要唔要叫admin打堂齋.............?
Originally posted by toro at 2006-7-29 03:52 AM:

要唔要叫admin打堂齋.............?
有...有污糟野入侵EF!!

[ Last edited by ckyckk on 2006-7-29 at 04:55 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2006-7-29 04:53 AM:

有...有污糟野入侵EF!!

[ Last edited by ckyckk on 2006-7-29 at 04:55 AM ]
sorry sorry  我即刻沖個涼
.......no one really cares about your case man.....

I wonder how many women in the world are having the same problem as you......

be realistic....and stop making fun on this forum page
概然死都肯, 點解你死心又唔肯呢?
你就算肯為佢死, 但係佢咁對妳會令你比死更難受...
唔好諗咁多喇...
Originally posted by 721126 at 2006-7-28 08:51 PM:
其實只要我老公真的可以忘記個女人,
真心愛我, 全心全意的愛我一次,
我咩都肯, 死都咁心, 我係唔好豬呀!!!
但真的呀, 咩都肯!!!
如果我條女唔對其他男人有好感
我都死都願意
只要佢一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我咩都肯!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。