<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我...心中不斷有不安的漣漪
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 我...心中不斷有不安的漣漪

我鐘意左一個好溫柔好可愛ge女仔

佢係我眼中係一個未拍過拖ge女仔

有日佢話佢已經拍左拖成半年左右

難以相信...佢係一d都唔似拍緊拖

佢xanga,blog...任何about佢ge野都冇跡象

令我心中重複又重複哩半年ge事物

非常非常後悔同不安

3號風球,,,我落街吹吹冷風,,,,,希望可以吹醒我

不過我仍不能相信........低頭痛哭

心中泛眼不安的漣漪

[ Last edited by cheery on 2006-8-4 at 12:13 AM ]
我宜家都係呀]
我同果個女仔表白
佢唔接受我
呢排買左野送比佢
琴日同佢第一次出街
同佢傾左好多野
以為我有機啦
點知我第二日約佢睇戲
佢同我講佢岩岩有男朋友...
果陣時真係好傷
唔好咁灰...你地有機會見到面已經好過我架喇...
Originally posted by cheery at 2006-8-4 12:11 AM:
我鐘意左一個好溫柔好可愛ge女仔

...
如果佢Xanga Blog都睇唔到佢有男朋友既話
80%係掛名拍拖,只要你一努力多D去追就一定得!
20%係兩個人已愛得深,兄弟你如何努力都係無行!
Originally posted by 細肥文 at 2006-8-4 01:09 AM:
我宜家都係呀]
我同果個女仔表白
佢...
佢話岩岩有男朋友?似係作出黎騙你囉!
Originally posted by gencyk at 2006-8-4 04:12 AM:
唔好咁灰...你地有機會見到面已經好過我架喇...
點解連見都無得見?
女仔唔鐘意你
你點追都無用嫁拉
唔好浪費你青春拉
唔好因為追一個唔中意你既女仔
而錯過左一個喜歡你 但你唔知既女仔拉~
呢個係我既經驗~
加分當安慰心靈創傷
Originally posted by toro at 2006-8-6 23:43:
加分當安慰心靈創傷
我心靈都好創傷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我...心中不斷有不安的漣漪

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。