<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男M.C.C.加分第二炮
返回列表 回復 發帖
23集 你同我收爹呀 - shut up!!!! daddy collector!
42集 識你條毛 - Hey I know your pulbs~~~
21集 巴屎閉 - bushitbee

juz try~~~ only do 4 coz a lot of the topic i dun understand~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
ok let me try 2 more~!~

20集 食懵你呀 - Retard eater!
11集 你信唔信我郁你丫拿 - Do you believe i can move you "ar lar"?

lol it sounds really stupit lol...
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-6 02:30 PM:
50集 又嚟加分題?!做死人咩~~~
(釋埋呢句唔該~ )
知你辛苦~

所以我咪冇開尋晚個無聊加分玩意lor

識做掛~大王

Originally posted by ckyckk at 2006-8-6 06:10 PM:

知你辛苦~

識做掛~大王

敢我0米做左衰人...
02集 Yo~洗乜驚呀?、壁拍你個龍的洞呀
        Yo~ Don,t worry, blow up your dragon hole ar
35集 睇下你有咩把炮
       To see your handle cannon
09集 你今次真係痾拔甩呀
       This time you truely pour out blood
13集 你讀屎片架
        do you read shit piece
27集 真係堅秋呀
       Wow~ really solid/hard autumn ar
Originally posted by ckyckk at 2006-8-6 18:10:

知你辛苦~

識做掛~大王

哈哈哈哈哈哈
大家開心,我辛苦小小有乜所謂~
下一個到你出啦~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-6 18:14:

敢我0米做左衰人...
儍佬,係我叫你出咖嘛~
12集 我識你老鼠
12) i know u are old mouse

13集 你讀屎片架
13) u read with shit slice

16集 你係唔係痴總掣
16) are u short with the main circuit board

26集 幾大就幾大,沙蟹就沙蟹
26) how big then how big, soil crab then soil crab

40集 你唔好阻住個地球轉啦
40) u dont obstruct the circulate of the earth

[ Last edited by clkgtr on 2006-8-6 at 06:38 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-6 06:23 PM:

哈哈哈哈哈哈
大家開心,我辛苦小小有乜所謂~
下一個到你出啦~
又唔係咁講呀~
大王你出發點係想令大家開心,
但可惜有小部份member卻只會為加分/為滿足一己變態私慾/
而直接或間接向你進行挑戰.

呢d人根本唔明白你出發點係乜,
你就算幾辛苦付出佢地都當你應份添
有呢d人存在只會令港男混亂
白費你犧牲的私人時間及心血

P.S (唔係~春春/TriTri~唔好對號入坐)
13)你讀屎片架 U study pieces of shit?
15)你唔好扮晒蟹喎 U dun pretend to be a crab here…u’r exactly crap!
16) 你係唔係痴總掣your brain go short?
24) 你嚇鬼呀u wanna scare ghost?
38) 堅定流架Solid or blow???

[ Last edited by feuosma on 2006-8-6 at 06:52 PM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男M.C.C.加分第二炮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。