<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽季前討論
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-8 10:07 PM:

英超
今屆以曼聯機會較大
西甲
...
曼聯唔夠前鋒入波呢
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
I am thinking Man Utd may lost all of their 3 matches....
poor them
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-8-10 08:46 AM:
I am thinking Man Utd may lost all of their 3 matches....
poor them
it's reli bad for them
Originally posted by bigfish at 2006-8-8 10:07 PM:

英超
今屆以曼聯機會較大
西甲
...

睇黎你都唔係好睇開波喇

曼聯機會大?唔見得.....只能夠用攻不強,守不穩去形容

皇馬係就係買左好多新血,不過又點夠一班夾左三年有多的超級球星勁,仲要加埋兩個皇牌後衛的巴塞娜拿

意甲ac要扣分,又唔增兵,國米睇佢個勢都係想正正式式贏冠軍一次

德甲
拜仁走左好多勁人,買番來的又只係一般貨
云達反而大肆增兵,有d料到
Originally posted by brightlee at 2006-8-10 08:46 AM:
poor them
which 3 matches?
Originally posted by cfccfcc at 2006-8-11 09:36 PM:

曼聯機會大?唔見得.....只能夠用攻不強,守不穩去形容

皇馬係就係買左好多新血,不過又點夠一班夾左三年有多的超級球星勁,仲要加埋兩個皇牌後衛的巴塞娜拿

意甲ac要扣分,又唔增兵,國米睇佢個勢都係想正正式式贏冠軍一次

德甲
拜仁走左好多勁人,買番來的又只係一般貨
云達反而大肆增兵,有d料到
曼聯簽左維迪之後勁左好多, 上屆個雲達沙可以用頂級來形容, 相反車仔就要搞掂波歷克同林伯重叠問題

巴塞有咩皇牌後衛? 一個係佩奧爾, 另一個係馬基斯?

意甲除左米蘭相雄, 真係唔知其他球隊有咩球員

雲達點增兵? 有咩勁人? 上季排第幾?
Originally posted by bigfish at 2006-8-11 10:02 PM:

曼聯簽左維迪之後勁左好多, 上屆個...
Vidic對親都係d弱隊,表現唔出d乜野.....進攻得番rooney and C7是但一個傷左就

巴塞?咪就係杜林and森保達,加埋你講0個兩個......冇得頂啦

羅馬都唔弱既,不過呢一刻我睇唔到有另一隊波有料到得過國米

云達買左梅特沙加,迪亞高...勁野
Originally posted by bigfish at 2006-8-11 10:02 PM:

曼聯簽左維迪之後勁左好多, 上屆個雲達沙可以用頂級來形容, 相反車仔就要搞掂波歷克同林伯重叠問題

巴塞有咩皇牌後衛? 一個係佩奧爾, 另一個係馬基斯?

意甲除左米蘭相雄, 真係唔知其他球隊有咩球員

雲達點增兵? 有咩勁人? 上季排第幾?
應該係森保達同杜林
雲達ok ga...不過都係拜仁勁d
漢堡都勁ga,,, 冇人提>0< 如果領隊肯買多個前鋒既話會更強 , 如果唔係就希望古里路同辛洛高快d溶入,,, 上年睇過辛洛高埋門個下真係幾好,,, 中埸有雲達華治領軍. 如果冇傷冇病就掂la  A.A
又有杜查奧斯基拍住佢,,, 雖然總係覺得佢兩位位置有dd重置,,, 但係兩個都仲後生,, 可以慢慢夾.. 後面睇哂甘賓尼,, 佢質數真係好好,, 但睇左幾埸波發現佢有問題 , 真係經常輕出同埋成日殺左上中埸,,, 如果佢個拍擋幫唔到佢頂番住就死,, 好彩新賽季有番保拉路斯,,  佢雖然勇左d,, 但e樣就正正係甘賓尼冇既野,, 希望可以夾到,,, 龍門係漢堡最驚既地方,,, 希望韋治達可以生生性性la ...

以上只係我既意見,, 唔同意可以一齊傾下A_A
俺就是林伯特1234
西維爾個陣都幾強。

軒基、拿華斯、丹尼爾、馬利斯卡、捷雲頓、法比安奴、迪亞高、保臣
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽季前討論

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。