<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 搏FUN攞彩系列(英超聯曼聯 vs 屈福特)首名入球
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 25-8-2006 19:27:

support埋囉xd

d-man??
多謝 ~~~
DeathMan ~~~

傾計去呢度啦 ↓ ~~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=762&fpage=1

唔係 EQ 就好混亂架喇 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-25 07:30 PM:

多謝 ~~~ :cla...
deathman??
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-25 07:23 PM:

唔 support 我......

話晒都係 D-Man 一家既入室弟子丫 ~~~~
因為我係mu fans
但你係紐卡素既人囉
哈哈
Originally posted by Edgar Davids at 25-8-2006 19:22:
另外請追加以下字句於 #1......感激不...
EQ 你加左未 ???
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-25 07:35 PM:

EQ 你加左未 ???
搞緊第二個post
所以岩岩先加返
因為有頑皮會員 傾計使版面混亂關係,

所有賭注將於此帖 (#27) 以下作準 ~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-8-25 at 07:44 PM ]
沙夏,c朗

(boydwan: sorry~ 按錯掣,已+返3,-2 only~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-8-29 at 01:25 AM ]
我最愛的是MANCHESTER UNITED
沙夏,c朗,SO C
只愛gillian...
5分!殺呀!殺呀!

沙夏
蘇斯克查
傑斯
C.朗拿度
費查

(更正5分!睇錯!sorry)

[ Last edited by kakeidevil on 2006-8-25 at 08:04 PM ]
Saha , C.Ronaldo , Giggs , M.King , J.S.Park
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 搏FUN攞彩系列(英超聯曼聯 vs 屈福特)首名入球

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。