<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 前2日同左我同呀妹同埋呀妹個fd去游水.........見到D超正既野
返回列表 回復 發帖
==大大真係..d 經歷~~不過好像有錢仔女wo..那時無其他人咩~
@>@如果係我早就等唔到~~佢就無左隻豬啦..
事實上..一看我都以為係色情故事~~哈哈..
咁似太陽報同yes啲on 九咸濕古仔嘅!
我都有隻郵艇叫獅子星號,久唔久上去玩下!

[ Last edited by winglo0428 on 2006-8-27 at 06:25 PM ]
叫埋個妹玩3P 啦
但係如果搞左佢,佢又唔肯,咁我咪做左衰人?
Originally posted by neoplan03132003 at 2006-8-27 05:36 PM:

x3
x4
Originally posted by winglo0428 at 2006-8-27 06:23 PM:
咁似太陽報同yes啲on 九咸濕古仔嘅!
我都有隻郵艇叫獅子星號,久唔久上去玩下!

[ Last edited by winglo0428 on 2006-8-27 at 06:25 PM ]
我都有隻,叫雙魚星號~
搵日一齊去玩下~
可能又有奇遇~
隻游艇你的嗎?
約多幾次佢上游艇囉
Originally posted by Derekhk at 2006-8-28 12:52 AM:

x4
x5

無著底褲居然唔知有無拉褲鍊應該感覺到吧...
個位仲fit晒,一扯就彈出來
不過,仲有無下文
Originally posted by lyllyl at 2006-8-28 12:36 AM:
但係如果搞左佢,佢又唔肯,咁我咪做左衰人?
未必係做衰人ge, 可以係強姦犯
Originally posted by national at 2006-8-31 10:10 PM:

未必係做衰人ge, 可以係強姦犯
睇完d正嘢就已經話忍唔住要即刻去打jj,睇黎都係遲早會變成強姦犯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 前2日同左我同呀妹同埋呀妹個fd去游水.........見到D超正既野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。