<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-9 03:45 AM:

哇.......................
呀施主,呢首歌你post 去嗰d 乜春淨乜春土乜春論乜春壇好似啱d 喎...... 
施主, 請教有d乜春論壇咁岩post呢d春既呢
Originally posted by clkgtr at 2006-9-9 03:50:

施主, 請教有d乜春論壇咁岩post呢d春既呢
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=121085
施主,問你死未?
你放心去嗰度啦,我地會懷念你咖喇~~~
自己1号:冇人理我,我自己点比自己,費事等到下一個千禧年

自己2号:喂喂喂.....cry乜ㄚ.......点咩歌ㄚㄚㄚㄚㄚ.......小朋友

自己1号:...........咁我点自己首飲歌ㄚㄚㄚㄚㄚ

自己2号:OK.........

自己1号:.........(聞歌起舞中)

歌名:紅日
語言:粵語,
作曲:立川俊之,  編曲:方樹樑
填詞:李克勤

* 命運就算顛沛流離
命運就算曲折離奇
命運就算恐嚇著你做人沒趣味
別流淚 心酸 更不應捨棄
我願能 一生永遠陪伴你 *
Repeat *

# 一生之中兜兜轉轉 那會看清楚
徬徨時我也試過獨坐一角像是沒協助
在某年 那幼小的我
跌倒過幾多幾多落淚在雨夜滂沱
一生之中彎彎曲曲我也要走過
從何時有你有你伴我給我熱烈地拍和
像紅日之火 燃點真的我
結伴行 千山也定能踏過
讓晚風 輕輕吹過
伴送著清幽花香像是在祝福你我
讓晚星 輕輕閃過
閃出你每個希冀如浪花 快要沾濕我 #
Repeat * #
Repeat * five times

在線試聽

http://fjt.now.net.cn:7751/www.9 ... ;title=%AC%F5%A4%E9
你記住叫my自己3-10号伴你舞
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by harvey22 at 2006-9-9 05:03 AM:
你記住叫my自己3-10号伴你舞
佢地一齊跳緊......

P.S 老孫我一拔條毛髮可以變出300個自己,加上洞裡三千個猴子猴孫好熱鬧ㄚㄚㄚㄚㄚㄚ..........

........................... (正在五指山下回憶N年)
to all 港男

一條小抹香鯨,擱淺o係沙灘 ,泳客正在拯救緊佢。
直播室 ,
小抹香鯨情況穩定。淋水落去好幫到佢。

大家笑下啦
.
Originally posted by 155220 at 2006-9-9 10:19 AM:
to all 港男[/col...
唔明?睇左五次都唔明
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 155220 at 9-9-2006 10:19:
to all 港男[/col...
先係驚嘆 15 仔既無比創作思維...............

再係 好有親切感........

最後係.......

笑到我真係碌喺地.........

多謝你呀 15 仔.........
好野呀 15 仔 !!!!
Originally posted by Triangel at 9-9-2006 10:22:

唔明?
It's a famous song from Hong Kong TV advertisement ~~~
You do not know that means you are not living in Hong Kong~~~
That's normal ~~`
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-9 10:23 AM:

:...
Sorry...
都唔明
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。