<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 緊要問題
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 緊要問題

問男:
就算你以經有女朋友,但係有D咩女仔會吸引到你中意佢

靚?得意?要人保護?

同埋有左女朋友既男仔係咪一定唔會中意第2 D女仔?

有冇人試過有左女朋友但係都中意第2個女仔?
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-26 07:51 PM:
問男:
就算你以經有女朋友,但係有D咩...
貼錯區!?

http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=56
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-26 19:51:
問男:

靚?得意?要人保護?

雖然貼錯區,小弟都回一回你先:

靚?得意?要人保護?

>>> 無

>>> 我把口一定答係

>>> 我把口一定答無

(*先旨聲明,以上全部都係違心論! )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-26 09:38 PM:

雖然貼錯區,小弟都回一回你先:

靚?得意?要人保護?

>>> 永遠當自己冇女朋友,繼續搵目標.

>>> 我把口一定答唔係, 一定會繼續中意第2 D女仔.

>>> 我把口一定答有, anytime 當自己單身.

(*先旨聲明,以上全部都係真心論! )
~~~嘩~~~ boyboy 好型呀.
好慘..中意左個有女朋友既人
但係我又唔識個男仔架...

我可以做d咩..
可唔可以幫我貼返岩區
Originally posted by Lyon at 2006-9-26 22:57:

~~~嘩~~~ boyboy 好型呀.
................
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-30 12:38:
可唔可以幫我貼返岩區
as you wish~

移去[戀愛起義]~
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-30 12:36 PM:
好慘..中意左個有女朋友既人
但係我又唔識個男仔架...

我可以做d咩..
唔識佢點知佢有女呢..
Originally posted by 038886 at 2006-9-30 06:29 PM:

唔識佢點知佢有女呢..
搵到佢xanga睇到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 緊要問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。